Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (10/32) > >>

wonderland:
Da, e bine să nu ne speriem, așa cum e bine să nu romanțăm sau idealizăm.

E nevoie totuși să ne autoevaluăm corect si obiectiv.

Pasiunea pentru legende nu e de ajuns, dacă ai de mers ore întregi pe jos, fie și pe un traseu de munte ușor. Ori, văd că Gigi zice medii și peste medii.
Sunt de acord doar că: un echipament adecvat, o motivația puternică și o atitudine pozitivă te pot ajuta, dar e nevoie măcar de un minim de condiție fizică, cât să-ți permită să fii....autonom pe traseu și să intri în respirația locului și a grupului.

wonderland:
Dar, poate cei care au fost deja pot avea o opinie mai pertinentă, specifică, nu generală :whistle: :flori:

Mimi:

--- Citat din: wonderland din Luni, 02 Septembrie 2013, 14:38 ---Dar, poate cei care au fost deja pot avea o opinie mai pertinentă, specifică, nu generală :whistle: :flori:

--- Terminare citat ---
Eu am fost data trecuta ! Traseul nu e decit pe alocuri un pic mai "greut".Recunosc ,trebuie un pic de antrenament,nu e chiar plimbare de voie , iar Dianei ii place sa mergem grupati (e chiar periculos de ramas in urma, pentru ca sunt foarte multe intersectii de poteci in care te poti rataci foarte lesne ). Mai aveti timp de ceva pregatire- nu o sa va para rau. Nu uitati de banutii pt. carte si chilimbar (daca va intereseaza ). P.S. O sa vedeti pe acolo ca toate pietrele, au parca fete daltuite.Cum intorci capul inspre ele,ai impresia ca te urmaresc cu privirea. 

wonderland:
Mimi, știe :applause:

--- Citat din: Mimi din Miercuri, 04 Septembrie 2013, 19:01 ---Mai aveti timp de ceva pregatire- nu o sa va para rau.
--- Terminare citat ---

Spunea Gigi ceva, pe undeva de cum să te pregătești.
Dacă nu mergi la sală, nu faci în mod obișnuit un sport sau ai un regim de viață mai sedentar - poți să te pregătești cu plimbări zilnice în ritm alert sau jogging, mărind în fiecare zi distanța.

Oricum, da, merită efortul pregătirii ca să te bucuri de locuri și povești :)))))

iată câteva linkuri, găsite în viteză. primul e cu reguli generale pentru tactica de mers pe munte și reguli generale pentru drumeții
http://www.infotravelromania.ro/munte.html

al doilea e mai la...bunul simț

http://www.dormeo.ro/articole-dormeo/fitnes/cum-te-pregatesti-pentru-drumetii-montane.htm

zambila:
   :food:M-am inscris si eu in drumetie,dar ma tot bantuie o intrebare...la pranz mancam pe undeva? Sau venim cu mancare la pachet de acasa? Mai ales ca efortul pare a fi destul de consistent.Poate cineva din cei care au mers aici in vara sa-mi raspunda?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă