Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
lucian75:
de cea mai buna calitate Geta,cum rar mai auzi azi...adica desteptarea in cantatul solistului cocos,ciripitul corului de pasarele sau cantarea cucului singuratic :)
Geta D:
--- Citat din: lucian75 din Sâmbătă, 03 August 2013, 23:01 ---de cea mai buna calitate Geta,cum rar mai auzi azi...adica desteptarea in cantatul solistului cocos,ciripitul corului de pasarele sau cantarea cucului singuratic :)
--- Terminare citat ---
Sa inteleg ca com avea ceas desteptator in stare naturala :D
Sunt obisnuita, tinand cont ca am animale care ma trezesc dimineata sa le dau sa manance.
admin:
Geta, acolo...n-avem vecini. Suntem in varful dealului, ultima cladire di sat...A, nu era sa uit, mai este un batran care sta intr-o casuta la vreo 300 m in sus. Cu muzica o sa fa ok aici, au statie, duc laptop-ul, asa ca *|* *|* *|*
Geta D:
--- Citat din: admin din Duminică, 04 August 2013, 06:29 ---Geta, acolo...n-avem vecini. Suntem in varful dealului, ultima cladire di sat...A, nu era sa uit, mai este un batran care sta intr-o casuta la vreo 300 m in sus. Cu muzica o sa fa ok aici, au statie, duc laptop-ul, asa ca *|* *|* *|*
--- Terminare citat ---
Multumesc Gigi! :kissing:
Mimi:
Geta,sa stii ca si fara muzica e bine.Locurile acelea iti dau atat de mult de gandit ,incat nu stiu daca iti mai trebuie muzica.Noi,in Mai ,am avut concert de tunete si joc de lumini cu fulgere,exact ceea ce ne trebuia ca sa ne pregateasca pt. ceea ce am vazut si auzit in zilele ce au urmat.
Ella,sfaturile le-am dat cu drag si uite,pe masura ce imi mai aduc aminte cite ceva,mai spun.La pensiune nu este semnal pt.tel.mobil.Anuntati-ca cunostintele ca nu puteti lua legatura cu ei decit foarte greu si accidental,de la stalp,sau pe traseu.Tot din aceasta cauza ,daca nu va inchideti telefoanele,bateria se va duce mai repede decat de obicei,asa ca nu va uitaiti incarcatoarele acasa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă