Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (5/32) > >>

Mimi:
 Da,Ana-Maria , am cumparat-o fara sa clipescc.Costa 60 lei,iar chilimbarul de la muzeu costa de la 15 lei-pina la 1,5-2.5 mil.-depinde cit de mare e obiectul confectionat .

Mimi:
 Traseul nu e greu. Noi l-am facut pe o ploaie pe alocuri torentiala.Aveti grija sa aveti incaltari de schimb,caci daca ne apuca iar ploaia,noroiul va fi peste glezne.Si niste manusi ar fi bune,fiindca sunt multe crengi si rugi de catina care va pot zgiraia sau intepa.Diana avea si manusi si niste cizmulite de cauciuc .

ella:
Multumim pentru sfaturi,Mimi !  :flori: O sa tin cont de ele. Mai e putin pana in octombrie...

Geta D:

--- Citat din: Mimi din Joi, 01 August 2013, 20:56 --- Traseul nu e greu. Noi l-am facut pe o ploaie pe alocuri torentiala.Aveti grija sa aveti incaltari de schimb,caci daca ne apuca iar ploaia,noroiul va fi peste glezne.Si niste manusi ar fi bune,fiindca sunt multe crengi si rugi de catina care va pot zgiraia sau intepa.Diana avea si manusi si niste cizmulite de cauciuc .

--- Terminare citat ---

Mimi, de care manusi avea? din panza?!

Geta D:
Draga Gigi, la pensiune vom avea muzica?!  :worthy:  ca eu ma duc pe la vecini  :strong:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă