Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
murandra:
Sunt happy, am schimbat laptopul de servici cu ala personal si pot folosi emoticoanele *|*
M-as bucura tare mult sa ne intalnim din nou Geta :D Sa mai facem un party marca Sasca :yeah:
admin:
O sa va intalniti cu siguranta! :thumbup:
Cei care au fost in primavara acolo isi amintesc cred ca se mai lucra la etaj, la cateva camere. Am sunat ieri pe Nicoara si mi-a spus ca le-a finalizat si dat in folosinta acum 2 saptamani. Deci putem sa mergem pe extindere.
Mai jos postez o lista cu inscrierile la aceasta actiune, cu mentiunea ca nu este cea finala, mai pot aparea modificari, pt ca nu toata lumea din tabelul de mai jos a achitat. Se poate ca unii dintre cei care nu au achitat avansul sa se razgandeasca, iar locul lor sa fie luat de altii. Si atunci evident ca lista va arata altfel.
Oricum rezervarile raman deschise... :) Limitate initial la 20, au acum o extensie de 6 locuri. Deci 26 de locuri
1 Elena D Oltenita
2 Mihaela M Braila
3 G Mona Bacau
4 M Raluca Andrada Bucuresti
5 Liliana M Bucuresti
6 S Camelia
7 G Brindusa Iasi
8 Z Crina Bucuresti
9 Oana P
10 V Corina Bucuresti
11 G Dana Bucuresti
12 M Marilena Voluntari
13 Doina F Bucuresti
14 P Ana Maria Bucuresti
15 S Luciana Bucuresti
16 Teofilia Z
17 L Gica Alexandria
18 N Marusia Bucuresti
19 Angela C Bucuresti
20 P Beatrice Bucuresti
21 Ana Maria T Bucuresti
22 A Codrin Brasov
23 Geta D Bucuresti
Mimi:
Buna,Ella,nu te inseli,Mimi a fost la Cozia.De acolo e si poza de la profil.Ma voi bucura sa te revad in taramul magic numit Tara Luanei!Inca un amanunt e acela de a avea ceva banuti la voi,fiindca in eventualitatea ca va va placea ce veti vedea si veti auzi ,cartea Dianei ,care se poate procura direct de la sursa,contine mult mai multe amanunte si informatii pt.care noi nu vom avea timpul necesar.In plus de asta,de la Muzeul Chihlimbarului va puteti cumpara obiecte lucrate din chihlimbar de acolo,despre care se spune ca e magic...
Ana Maria:
Gata, am achitat si eu avansul! *|*
Mimi, ce pret are cartea Dianei Gavrila? Tu ti-ai cumparat-o?
lumiere:
--- Citat din: murandra din Marți, 30 Iulie 2013, 17:02 ---La excursia din Apuseni atatea am auzit despre Muntii Buzaului ca m-au facut fetele curioasa :)
--- Terminare citat ---
Chiar, si pentru mine este o provocare: pe de o parte, legat de misterul si farmecul locurilor, iar pe de alta parte, nu stiu care e gradul de dificultate al traseului. Cine a fost acolo, dintre fetele cu care am mers in Apuseni, sau la Cheile Nerei?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă