Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
admin:
Roxana, eu sunt plecat acum in Ungaria, cand ma intorc, dupa 2-3 zile de ,,must to do'', am sa-ti transmit fotografiile. Mai am de transmis celor care nu au reusit sa descarce in timp util...
Mimi:
Eu le-am descarcat si iti multumesc !
aprilie:
imi place sa fac poze ... muuulte poze
dar niciodata nu am fost mai multumita de pozele mele ca acum cand stiu ca ele v-au bucurat si pe voi ...
si niciodata bucuria nu a fost mai completa ca acum cand atat de multi mi-ati transmis multumirile si aprecierile voastre ...
... cred ca aparatul foto digital a fost inventat pentru mine ;) ... cand foloseam camera clasica cu film mereu primeam reprosuri cand mai inseram cate o poza "aiurea", cu peisaje, in albumul foto ... "asta e facuta de tine" ... iar eu chicoteam ghidus ca un copil incantat de trasnaia facuta ...
va multumesc :kissing: si nu, nu am gresit topicul ... sau ::)
:) :) :)
Mari_a:
Multumesc Iulian pentru film! Super, ca de obicei! :)
Si Ana Maria P!!!!!! Splendide poze!
:bow: :-*
aprilie:
Foarte, foarte frumos filmuletul, Iulian ! O amintire extraordinara despre Tara Luanei si prietenii din Singles Camp :)
Ce mi s-a mai parut genial ... fundalul sonor !!! Are parfum de istorie :) La una din melodii, am avut pentru o clipa sentimentul ca ma uit la un documentar cu si despre pionieri ... :smitten:
:kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă