Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (29/32) > >>

silviu:
in prima poza e o orhidee? wow! mie imi pare a fi altceva :-\ o fi efectul energiilor :blush:

Mari_a:
Nimic nu e ceea ce pare a fi, dar tot ceea ce pare a fi, este!  :D

aprilie:
... nu ma pot desprinde de acele locuri … nu ma gandesc decat la Tara Luanei si la … Diana, o adevarata amfitrioana a acelui taram incarcat de istorie, mister si sublim … ma uit la poze, ii rasfoiesc cartea si ma simt privilegiata ca am putut sa colind acele meleaguri in niste zile atat de frumoase, atat de speciale …

ma simt fericita si plina de iubire asa cum m-am simtit dupa ce am parasit Chilia lui Dionisie Torcatorul cand as fi imbratisat pe toata lumea ...

ma simt plina de energie si bucurie asa cum m-am simtit dupa popasul pe Vf. Turtudui ...

sunt fericita ... cu siguranta am sa revin in acele locuri ... nu stiu cand, poate la primavara, poate intr-o alta toamna ... nu stiu, candva ...

Sherban:

--- Citat din: admin din Luni, 07 Octombrie 2013, 20:08 ---O bucurie a toamnei, o revarsare superba de culori am lasat acolo, in urma, in Tara Luanei...

--- Terminare citat ---

o nebunie de culori de toamna, fiecare e un tablou in parte...off..de ce n-am mers iar cu voi :(
rugaminte admin si daca nu cer prea mult, cand ai timp si daca nu e prea complicat, pozele de mai sus, doar peisaje, daca le-as primi si eu pe mail rroxa74@yahoo.com.. si cu mii de multumiri de la un om care iubeste toamna!!

nuska:
buna GIGI,am primit pozele si-ti multumesc inca o data.ferice de cei care au mers.pur si simplu vad,revad si compar .Tara Luanei e minunata si primavara si toamna.la anul pune vara.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă