Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
silviu:
in prima poza e o orhidee? wow! mie imi pare a fi altceva :-\ o fi efectul energiilor :blush:
Mari_a:
Nimic nu e ceea ce pare a fi, dar tot ceea ce pare a fi, este! :D
aprilie:
... nu ma pot desprinde de acele locuri
nu ma gandesc decat la Tara Luanei si la
Diana, o adevarata amfitrioana a acelui taram incarcat de istorie, mister si sublim
ma uit la poze, ii rasfoiesc cartea si ma simt privilegiata ca am putut sa colind acele meleaguri in niste zile atat de frumoase, atat de speciale
ma simt fericita si plina de iubire asa cum m-am simtit dupa ce am parasit Chilia lui Dionisie Torcatorul cand as fi imbratisat pe toata lumea ...
ma simt plina de energie si bucurie asa cum m-am simtit dupa popasul pe Vf. Turtudui ...
sunt fericita ... cu siguranta am sa revin in acele locuri ... nu stiu cand, poate la primavara, poate intr-o alta toamna ... nu stiu, candva ...
Sherban:
--- Citat din: admin din Luni, 07 Octombrie 2013, 20:08 ---O bucurie a toamnei, o revarsare superba de culori am lasat acolo, in urma, in Tara Luanei...
--- Terminare citat ---
o nebunie de culori de toamna, fiecare e un tablou in parte...off..de ce n-am mers iar cu voi :(
rugaminte admin si daca nu cer prea mult, cand ai timp si daca nu e prea complicat, pozele de mai sus, doar peisaje, daca le-as primi si eu pe mail rroxa74@yahoo.com.. si cu mii de multumiri de la un om care iubeste toamna!!
nuska:
buna GIGI,am primit pozele si-ti multumesc inca o data.ferice de cei care au mers.pur si simplu vad,revad si compar .Tara Luanei e minunata si primavara si toamna.la anul pune vara.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă