Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
Plusar:
Murandra: chiar ca ciudata poveste ! :o
admin:
O bucurie a toamnei, o revarsare superba de culori am lasat acolo, in urma, in Tara Luanei...
Tania55:
Murandra ai dreptate, nu-mi pot explica nici eu, cu ce usurinta am urcat muntii Buzaului, cred ca exista multa energie in acea zona ..... ma bucur ca ai ajuns (ati ajuns) cu bine acasa ....... va pup pe toti ..... sa-mi trimiteti poze .... pe ale mele le veti primi dupa 15 octombrie
admin:
Vizibile sau nu, palpabile sau mai putin, efectele energiilor din Tara Luanei sunt incontestabile. Acumulatorul lui Iulian descarcat aproape instantaneu pe Varful Turtudui, bateria de le smartphone-ul meu care de regula ma tine o zi intreaga in conditiile a 400 - 500 de fotografii, vorbit 30 -60 minute, si folosire de date, acolo, in prima zi nu m-a tinut mai mult de 100 de poze si s-a descarcat vazand cu ochii, fara sa vorbesc, fara date, cu multe functii dezactivate...Ceva este. Nu stiu ce si nici nu vreau sa speculez. Ma rezum doar la a spune ca mai vreau sa ajung acolo, asa ca in primavara voi fi din nou in compania Dianei, pe potecile Muntilor Buzau.
Mari_a:
O... orhidee din Tara Luanei ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă