Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (26/32) > >>

nuska:
buna GIGI ,si eu astept pozele sa vad TARA LUANEI toamna

admin:
Ti-am transmis acum Nuska.
Ana Maria, ti-am transmis lista si pozele, confirma-mi te rog primirea. Daca nu, seteaza-ti adresele office@singlescamp.ro si newsletter@singlescamp.ro in Address Book, este posibil sa le blocheze.

Mari_a:
Diana la inaltime! Atat la propriu, cat si la figurat!  :)

Auzisem de mult timp ca muntii Buzaului sunt foarte frumosi, insa n-am avut ocazia pana acum sa-i vad altfel decat... de la distanta, de pe sosea. Pentru mine, venita direct de la birou, efortul a fost considerabil - mi s-a parut mai greu decat la Cheile Nerei, insa a meritat fiecare pas! Ma bucur ca n-am ascultat "de gandul cel dintai" - acela de a renunta, dupa potopul care fusese in Bucuresti! A fost o excursie care mi-a placut mult! Locuintele rupestre, trovantii, Turtuduiul, padurea, potecile, pajistile, brandusele, margaretele, clopoteii, merele, ciupercile, nucile, jirul, macesele, catina, izma, izurile, aromele... culorile!!! A fost foarte frumos! Si un grup foarte placut!  :kissing:

silviu:
ai adus si tu o catina, o ciupercutza, o izma? ??? sau ai venit doar cu aromele si culorile? :-\
baga o poza(n)a cu tine, sa te urmaresc de-a lungul molatecii poteci :)

Mari_a:
Sigur ca am adus! ... In poze!  ::)  Data viitoare te asteptam cu noi la... cules!  :D

Uite si ... marea molatica alba, de-a... latul molatecii poteci!  :D

In rest... niciodata toamna nu fu mai frumoasa...

... si ... miroase a alb si a stele....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă