Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (25/32) > >>

nuska:
astept vesti,impresii.la ora asta cred ca vedeti trovantii.

dauina:
io am ajuns ...casa este tot la inaltimea la care am lasat-o; doar o girafa de lemn si-a pierdut echilibrul....
la cutremur??.....am facut sedinta pe palier!!!! :D

admin:
Un sfarsit de toamna minunat, cu un grup extraordinar!  Era exact de ceea ce aveam nevoie acum, inainte de ultima actiune si de a incepe organizarea celor de anul viitor! :kissing: Cum sa nu revii acasa cu zambetul pe buze?  :) Optimist, incarcat pozitv, motivat, relaxat... :dance:

Am descarcat fotografiile, le-am impachetat winrar si le-am urcat pe wetransfer. Deja "calatoresc" spre voi. Aveti si lista cu participanti, in care doar la sfarsit am vazut o greseala. Theo365 a inlocuit-o pe Mihaela din Braila, asa ca nu aveti adresa ei de Email, ci pe a Mihaelei. Theo, imi pare rau de greseala, poate o repari tu prin corespondenta cu ceilalti...

Daca am ceva timp, am sa postez si cateva poze, dar asta dupa ce-mi pregatesc microbuzul pt plecarea in Ungaria. Maine pe vremea asta voi fi pe drum..

liliana m:
Frumos grupul, deosebite locurile vizitate, plus terapia cu culorile toamnei -de poveste!! … plus povestile Dianei…-chiar imi era dor de ceva povesti  A fost o excursie reusita !! Mi-ar place sa mai revin candva prin acele locuri
Alaturi de voi redescopar din frumusetile Romaniei.. multumesc tuturor , a fost o placere sa va cunosc !

theo365:

--- Citat din: admin din Luni, 07 Octombrie 2013, 09:27 ---Aveti si lista cu participanti, in care doar la sfarsit am vazut o greseala. Theo365 a inlocuit-o pe Mihaela din Braila, asa ca nu aveti adresa ei de Email, ci pe a Mihaelei. Theo, imi pare rau de greseala, poate o repari tu prin corespondenta cu ceilalti...

--- Terminare citat ---
Nu-i nimic Gigi....rectificam Teodora Moldoveanu- theo365@yahoo.com, am primit "poznele" si tocmai ce ma delectam cu imagini superbe la cafeluta de dimineata, locuri superbe, oameni frumosi ....
Salutari de la Braila si sa auzim numai de bine....
Astept cu nerabdare si pozele voastre, multumindu-va anticipat....
 :smitten: :kissing: :thumbup: *|* *|* *|*Lalele,lalele......

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă