ai dreptate, carmen, nu mi-am facut temele si nu v-am citit in intregime..pentru ca nu am avut destul timp s-o fac, iarta si tu..
scriu si eu pe unde pot pentru ca am inteles ca o sa capat steluta daca ajung la anumite bareme cantitative..
iar cum conversatia condimentata e mai lunga de obicei, pun si eu cate un pic de sare pe cate o coditza pe care o lasa sa se zareasca cate una din participante, ca sa imi fac norma de mesaje..
dar promit ca nu mai zic despre nimeni ca e vulpitza dupa ce admin imi da prima steluta.. sa ma simt si eu om, nu?!?
cu toate astea, in goana mea dupa steluta, incerc totusi sa imi fac o idee mica despre fiecare..
felul in care ataca, felul in care raspunde la atacuri, felul in care rade, felul in care plange sau daca plange vreodata..
si poate ca daca o tin asa, nu va mai fi nevoie sa citesc volumul atat de mare de informatie ca sa inteleg ce joc se joaca aici..
ce imi doresc insa din toata inima, e sa nu joc singura ..oina cand voi sunteti in mijlocul partidei de dame

ps. tot carmen si eu

.. ajuta-ma tu sa pricep de ce ti se spune veverita.. doar de la numele barului?