Arhiva > Arhiva
Parinte pt copiii mei si pentru ai perechii. Infiez?
carmentoma:
--- Citat din: pe_jumate din Luni, 29 Martie 2010, 20:58 ---ai dreptate, carmen, nu mi-am facut temele si nu v-am citit in intregime..pentru ca nu am avut destul timp s-o fac, iarta si tu..
scriu si eu pe unde pot pentru ca am inteles ca o sa capat steluta daca ajung la anumite bareme cantitative..
iar cum conversatia condimentata e mai lunga de obicei, pun si eu cate un pic de sare pe cate o coditza pe care o lasa sa se zareasca cate una din participante, ca sa imi fac norma de mesaje..
dar promit ca nu mai zic despre nimeni ca e vulpitza dupa ce admin imi da prima steluta.. sa ma simt si eu om, nu?!?
cu toate astea, in goana mea dupa steluta, incerc totusi sa imi fac o idee mica despre fiecare..
felul in care ataca, felul in care raspunde la atacuri, felul in care rade, felul in care plange sau daca plange vreodata..
si poate ca daca o tin asa, nu va mai fi nevoie sa citesc volumul atat de mare de informatie ca sa inteleg ce joc se joaca aici..
ce imi doresc insa din toata inima, e sa nu joc singura ..oina cand voi sunteti in mijlocul partidei de dame :)
ps. tot carmen si eu ;).. ajuta-ma tu sa pricep de ce ti se spune veverita.. doar de la numele barului?
--- Terminare citat ---
Du-te la topicul deschis de mine :Ice Age 4 si acolo vei putea citi raportul scris de mine la inceput, sa te lamuresti! Si apropos de stelute! iei cate una la 50, 100, 250 si 500 mesaje postate! eu pe primele 100 le-am facut cu bancurile! Spre exasperarea lui Raskolnikov, care nu a ezitat sa ma taxeze! Dar e un tip de treaba, daca stii cum sa vorbesti cu el!
pe_jumate:
cu siguranta ca e de treaba, ca l-a citit pe alocuri si pe dostoievski, nu? ;)
pe_jumate:
carmen draga, unde e topicu' cu ice age?
pe_jumate:
l-am gasiiiiiit!
nice event.. :)
luciamanta:
Eu nu am putut ramane insarcinata niciodata si mai mult decat atat, am tot avut probleme serioase cu sanatatea. De multe ori m-am tot gandit sa infiez un copil, dar eu singura fiind, fara un barbat alaturi, nu m-am incumetat. Apoi am tot vazut in jurul meu familii care au infiat un copil si din nefericire, au avut numai de suferit.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă