Arhiva > Arhiva
Parinte pt copiii mei si pentru ai perechii. Infiez?
maria171:
din pacate trebuie sa va las
am de dat de mancare la porcute si apoi ma pun in pat
va pup si vise placute
fetele sa il viseze pe brad pitt si baietii... pe mine
:D :D
noapte buna
carmentoma:
Nu e chiar asa! cred ca al el a fost vorba de doua pietre tari! Nu judec pe nimeni, se vede ca e un tata ideal! Ferice de Ina ca il are drept parinte! Sunt doua planuri diferite, cel de sot (sau fost sot) si cel de parinte! Pacat ca relatia a degenerat si a avut o perioada in care legatura cu ea a fost intrerupta! Dar timpul, s-a dovedit o data in plus, le rezolva pe toate!
maria171:
na, ca nu am plecat inca
deci e vorba de cine cedeaza si cine domina intr-o casnicie?
maria171:
acum chiar plec
o sa citesc discutia maine
pa, pa
almi_gabi:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 22 Martie 2010, 01:12 --- Am divortat si am ramas sa imi cresc singura un copil! Poate de teama de a nu cadea din lac in put, am ales sa nu imi mai gasesc alt partener, pentru ca se spune ca sot gasesti usor, dar alt tata pentru copil, e mult mai greu! In acest caz sunt si avantaje si dezavantaje! Un avantaj e ca iti poti educa si modela copilul cum iti doresti! Ceea ce eu consider ca am reusit, dar poate modul ultraprotectiv in care am facut-o m-a adus in situatia de a avea un copil linistit si cuminte in general, dar care din comoditate si egoism nu ridica un pai in casa, decat daca ii dau eu indicatii , care a avut tot ce alti copii nici nu viseaza, fara cel mai mic efort din partea lui de a le merita! Stiu ca e vina mea! Am cautat probabil sa imi
--- Terminare citat ---
Nu am copii, nu m-a pricep la a creste si educa un copil, dar azi am vazut ceva care m-a revoltat. Am fost la supermarket sa fac cumparaturi, la iesire un copil se juca cu carutul acela de supermatket in care iti faci cumparaturile. Se agata de el, il impingea in viteza si apoi punea frana - rotiele scrasneau sub greutatea lui - parintii in tot acest timp nu au facut nimic sa il convinga sa renunte, sa il potoleasca, sa ii explice ca nu e frumos ceea ce face! Cel putin asa vad eu civilizatia.
Voi care aveti copii, spuneti-mi, gresesc eu sau ei (parintii). Asa trebuie un copil lasat sa faca ce vrea sau ar trebui invatat cum sa se poarte in public?
Imi pun deja intrebarea - de unde aceasta diferenta intre state vest europene si noi care ne crestem copii dupa" ureche". ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă