Arhiva > Arhiva

Parinte pt copiii mei si pentru ai perechii. Infiez?

<< < (6/26) > >>

maria171:
esti sadic!
bine a facut ca te-a lasat
 ;D ;D :D

maria171:
acum serios vorbind
nu iti face prea multe iluzii
ea va avea si o mama, chair daca va sta la tine
stii, nu ai facut-o singur
oricum ar fi tot va trebui sa o impartiti

FIF:
viata m-a facut sadic in timp ... si sunt spectator cum "ceea ce i se intampla i se datoreaza"  ;D ;D ;D

carmentoma:
     Chiar si acum , dupa mai mult de 18 ani de cand am plecat de la sotul meu, desi  ca om , din nefericire pentru el, s-a ratat definitiv, nu pot sa gandesc negativ despre el! I-a dat Bunul Dumnezeu mai mult decat m-as fi gandit in cel mai negru cosmar si, sincer, chiar nu am vre o satisfactie ci, dimpotriva, il compatimesc sincer! Nu i-am dorit raul niciodata, dar asa s-a intamplat! Dupa ce s-a terminat divortul in sala de judecata, am mers cu el, mama si sora mea la restaurant! Am vorbit despre viitor ca intre prieteni si el, la un moment dat, mi-a spus: ai sa vezi tu ce vei ajunge fara mine! Eu nu am replicat nimic, m-am multumit sa ii zambesc! Si am lasat viata sa curga, fara sa ma gandesc la altceva decat cum sa fac sa demonstrez ca am facut o alegere buna! In primul rand lui Edi, care nu a simtit nici un moment greutatile si problemele pe care, bineinteles, le-am avut si eu in viata, dar care au trecut asa cum au venit! Are destinul un fel de a rasplati fiecare fapta pe care o faci, indiferent de natura ei!!!

maria171:

--- Citat ---ai sa vezi tu ce vei ajunge fara mine
--- Terminare citat ---
daaaa, e starea de superioritate a masculului feroce
femeia e o gaina slaba buna doar la pat cand are dansul chef
ps
propun sa nu il includem in categoria masculi feroce pe dragutul de fif
il trecem la femei singure si neconsolate
votam, fetelor?
 ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje