Scrise de noi > Articolele noastre

Implicare civica si voluntariat

<< < (19/22) > >>

PGabriela:

Semnat si share-uit

wonderland:
Super, costi31, P Gabriela!
E unul dintre gesturile mici, care conteaza :)
 :thumbup: :kissing:

wonderland:
As putea vorbi mult despre voluntariat. Si mai ales despre diferentele intre acte de caritate/implicare civica si voluntariat.
Voluntariatul inseamna mai mult decat a face donatii, in bani sau in bunuri. De asemenea inseamna mai mult decat a duce cadouri copiilor din centrele de plasament, sa zicem. E o activitate structurara, reglementata printr-un contract in care o persoana ofera timp, pune la dispozitie in mod gratuit timp, competente, talente s.a in beneficiul unei cauze.
De curand am descoperit o platforma in care puteti afla unde puteti face voluntariat, sau puteti sa va inscrieti ca voluntar si sa lasati pe altii sa va descopere si sa va contacteze in functie de domeniile de care sunteti interesati si de ce doriti/puteti sa faceti.
Voluntariatul e o forma minunata de implicare. Click pe link sa aflati mai multe, va inscrieti ca voluntar, sau gasiti o organizatie pe care sa o contactati:
http://debunavoie.ro/

wonderland:
Între 24 iunie și 4 iulie la Bahrain se decide dacă Roșia Montană va intra pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Dar reprezentanții guvernului au cerut Centrului pentru patrimoniu mondial retragerea dosarului pentru a împiedica astfel înscrierea Roșiei Montane în Lista Patrimoniul Mondial.
Semnati petitia pentru ca Rosia Montana sa intre in Lista Patrimoniului Mondial

https://facem.declic.ro/campaigns/unesco-save-rosia-montana

Louie:
Aceste clipuri fac parte din seria: "Natura nu are nevoie de oameni. Oamenii au nevoie de natura." si sunt produse de Conservation International.

Din pacate am gasit doar unul cu traducere in romana, dar chiar daca nu stiti engleza, tot ar trebui sa le vedeti, macar pentru frumusetea si profesionalismul clipurilor.  :)

Iata cateva:

! No longer available

! No longer available

! No longer available

! No longer available

! No longer available

! No longer available

! No longer available

Sunt persoane care ar putea spune " Bine...si ce sa fac eu singur? Si chiar daca ar fi mai multi...tot n-ar fi de ajuns. Trebuie facut ceva la scara planetara."
Da asa este, dar, zic eu, pana la a se face ceva la scara planetara poate ar trebui sa facem fiecare dupa puterile noastre.
De exemplu, incearca sa lasi masina in parcare macar o zi pe saptamana. Sau, incearca sa separi resturile menajere, de plastic si de hartie. Sau, de ce nu? Daca treci pe langa o persoana care arunca o hartie pe jos, atrage-i atentia.

Mult sau putin, este important ca fiecare din noi sa incepem sa facem ceva. Daca nu pentru noi, pentru generatiile viitoare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă