Scrise de noi > Articolele noastre

Implicare civica si voluntariat

<< < (13/22) > >>

Cory:
http://www.petitieonline.com/sa_facem_lege_pentru_max_cainele_erou
Max, cainele care detecteaza bombe si care a efectuat timp de 3 ani misiuni in teatrele de operatii din Afganistan a fost scos din serviciu de Armata Romana.  A ajuns in grija unei doamne inimoase care suporta din resurse proprii cheltuielile cu hrana si mai ales cu tratamentul si interventiile medicale de care Max are nevoie pentru a lupta cu dilofilaria.

Max nu este singurul animal cu epoleti care nu are dreptul la "pensie" potrivit legislatiei din Romania. Atat la MApN, cat si la MAI, cainii si caii sunt bunuri de inventar, ca urmare sunt dati la casat atunci cand nu mai sunt de folos. Nu exista posibilitatea ca instructorii sau conductorii sa ii poata adopta la iesirea din serviciu, desi, cei mai multi dintre ei, au multi ani de misiuni impreuna.

Daca va simtiti solidari cu toti cei care vor sa-l ajute pe Max si zecile de animale care isi fac datoria in unitati speciale, va puteti alatura acestei petitii

ella:
Iubesc animalele si sunt de acord cu protejarea lor, dar sunt atatia copii care nu au ce sa manance , care ar vrea sa invete si nu au posibilitatea; n-ar trebui sa facem  mai intai pentru ei ceva?

Cory:

--- Citat din: ella din Luni, 08 Decembrie 2014, 12:17 ---Iubesc animalele si sunt de acord cu protejarea lor, dar sunt atatia copii care nu au ce sa manance , care ar vrea sa invete si nu au posibilitatea; n-ar trebui sa facem  mai intai pentru ei ceva?

--- Terminare citat ---
  Ella, eu am postat o petitie ce mi-a atras atentia, cred ca
poti la randul tau sa postezi orice petitie, proiect sau alta forma
de implicare  pentru ajutorarea copiilor sau   alte cauze ce consideri
ca merita prezentate  ...
una nu le exclude pe celelalte  :pleasantry:

ella:
Da, ai dreptate,dar,poate, ca noi,ca societate, ar trebui sa ne stabilim prioritatile ( nu ca eu as fi facut ceva in sensul asta...dar ar fi bine).

wonderland:
se apropie timpul de directionat 2%. La limita regulamentului - o sa zic: daca nu stiti cui sa virati, intrebati-ma pe mine 8).  Sau dati search pe google si vedeti ce ong-uri  active si serioase va trezesc intersesul sau simpatia  :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă