Scrise de noi > Articolele noastre
Five a Click!
mihaela1961:
Mi s-a parut haioasa foc fotografia! :)
deli_a:
...se presupune ca la serviciu esti ocupat...vii acasa si intri in mediul virtual... seara, eventual, te mai uiti si putin la TV...tu, cu tine, cand mai stati de vorba ?? (intrebarea nu are un adresant anume, ci pe noi , toti...)
de fapt, am inceput sa regasesc aceleasi "secrete" in mai toate "sursele interesante", fie carti, fie pps., fie link-uri, etc. E timpul sa trecem la etapa urmatoare, e vremea saltului calitativ de dupa acumularea cantitativa...??...
Caroline:
--- Citat din: deli_a din Joi, 04 Iulie 2013, 14:24 ---... am inceput sa regasesc aceleasi "secrete" in mai toate "sursele interesante", fie carti, fie pps., fie link-uri, etc. E timpul sa trecem la etapa urmatoare, e vremea saltului calitativ de dupa acumularea cantitativa...??...
--- Terminare citat ---
Exact asa! ;)
mihaela1961:
Daca v-as spune ca sunt in doua grupuri de pe facebook, gupuri legate categoric de interese tematice pe care le urmaresc(ca si postari) si unde sunt activa?Daca v-as spune ca intr-unul din ele exista o biblioteca virtuala cu sute de carti?
Sunt o 'devoratoare de facebook', pentru ca exista tematici pe care le urmaresc indeobste, iar pe facebook acestea sunt cumva 'centralizate' sa zicem.Nu mai navighez pe toate site-urile care ma intereseaza, dat fiind faptul ca acestea exita in lista mea de interese de pe facebook!
Un alt exemplu:sunt relativ apropiata de un grup numit 'Exista viata dupa doliu'-au aparut si la TV, asociatie nonprofit care deja a organizat o tabara pentru vaduve inclusiv cu asistenta psihologica, iar acum incearca sa obtina voturile necesare organizarii unei tabere pentru copiii orfani.Mi-am pierdut tatal si am suferit cumplit si siu ce inseamna.
Sunt doar doua exemple.
Nu sunt amatoare de chat pentru simplul motiv ca exista telefonie mobila, dar nici nu am nimic impotriva celor care socializeaza in acest mod.
Dar optiunile pro si contra vor exista dintotdeauna! :)
mihaela1961:
Un test:esti sau nu dependent de Facebook? ;)
http://www.recrutam.ro/Quizz-test-cariera/quizz-amuzante/esti-dependent-de-facebook.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă