Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231599 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #675 : Miercuri, 26 Iunie 2013, 19:23 »
Gigi, trimite o poza.
Ce nume i-ai pus?  :)

Offline come undone

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #676 : Luni, 01 Iulie 2013, 23:33 »
http://www.flickr.com/photos/andreea_alina89/2899160309/#

Toate animalele sunt frumoase şi merită iubite... Am surprins momentul acesta într-o excursie la Plaiul Foii, a fost un moment minunat, când ceaţa s-a ridicat după o ploaie torenţială, soarele a răsărit doar ca să apună iar această familie de căluţi a venit foarte aproape de cabană. (nu am reusit să postez fotografia, am adăugat link-ul :()

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #677 : Miercuri, 03 Iulie 2013, 19:13 »
Caii sunt animalele mele preferate...sunt superbi!

Geta am reusit sa-i fac potaii cateva fotografii, fata, profil, pe spate...Nu i-am pus inca un nume, Samiza ii spune Taraila, pentru ca mai mult se taraste umil decat merge. Isi baga fundul in fata, isi face coada morisca si inainteaza. O fi planor? De simpatic e simpatic plus ca e tare simtit. Eu care tin atat de mult la gazon, am remarcat ca face intr-un singur loc si acela departat de casa, nu l-am vazut ca pe alti caini sa faca pipi pe toate obiectele care-i ies in cale si deocamdata nu zice nimic, zici ca-i mut...Cred ca a fost a cuiva care l-a dat afara din spatiul locativ pentru ceva prostii... :) N-o fi venit noaptea acasa, poate si bea...Are figura de alcoolic...Mai stii?
Oricum mi-e mila de el asa vazandu-l asa speriat, cred ca a incasat-o rau pt ca nu are incredere aproape de loc. Vine pana langa mine si se arunca intr-o pozitie de supunere, ceea ce nu arata a bine... ::) Poate cu timpul se mai obisnuieste si mai uita...Eu si Samiza il rasfatam asa ca poate scapa de sechele...

Asta-i Taraila:

Si sub tufa de crini si smochin este Lara, catelusa noastra, de care va povesteam... :'(

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #678 : Miercuri, 03 Iulie 2013, 20:45 »
Taraila arata ca o hiena in poza a treia. A fost maltratat in trecut.
Va deveni un caine foarte frumos dupa o perioada de ingrijire. Incaltat este, guler alb are si mai ramane un nume de botez pe masura.  :)

Offline come undone

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #679 : Miercuri, 03 Iulie 2013, 22:55 »
Da, este un sufleţel care cu siguranţă a fost trist foarte mult timp şi acum îi este frică să nu fie iar părăsit. Poziţia din prima poză este de obicei specifică femelelor, care sunt mai blânde şi liniştite, m-a surprins să văd că este un mascul. Dar ochişorii au atât de multă iubire...  :smitten:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #680 : Vineri, 02 August 2013, 10:29 »
Pisica mea, pe care o aveam din 1998, s-a dus in raiul pisicesc azi dimineata. Ma simt bine, cand - sa ma ierte Ăl de Sus - ar trebui sa ma simt prost. Poate din cauza ultimelor 3-4 luni, care au fost un infern... De acum, casa incepe sa redevina a mea.

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #681 : Vineri, 02 August 2013, 15:24 »
Imi pare rau, Marie! Dar poate ca e mai bine asa, decat sa se mai chinuie. :(

Gigi, deci Taraila s-a intors? Bravo lui :applause: Un caine istet stie unde ii e bine.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #682 : Sâmbătă, 03 August 2013, 10:30 »
Pisica mea, pe care o aveam din 1998, s-a dus in raiul pisicesc azi dimineata. Ma simt bine, cand - sa ma ierte Ăl de Sus - ar trebui sa ma simt prost. Poate din cauza ultimelor 3-4 luni, care au fost un infern... De acum, casa incepe sa redevina a mea.
:( :(
Sa stii ca Adina are vreo 4 mitittei pe care vrea sa ii marite/insoare!!!! Daca vrei da-mi de veste....vezi ca i-a pus si pe cartea cu fete!!
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #683 : Marți, 13 August 2013, 18:18 »
Ah, dauina, acum am vazut mesajul tau. Sunt dragalasi, dar nu, multumesc, deocamdata nu-mi mai iau nici un animalutz...

Tot din pozele lui Dragos Stoica: de unde vine expresia "ca doi gugustiuci"!  :D

https://www.facebook.com/Dragos.Stoica.Photographer/media_set?set=a.416522788468274.1073741863.100003316701134&type=1

Offline Ana Maria

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
« Răspuns #684 : Marți, 03 Septembrie 2013, 14:31 »

15 Proofs That Cats Are Liquids:  http://www.boredpanda.com/cats-are-liquids/  :coolsmiley:

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #685 : Miercuri, 04 Septembrie 2013, 09:31 »
Sunt incantata sa vad oameni ce iubesc animalele.Adeseori, in prezenta lor
am simtit ca mai am multe de invatat, ca nu voi sti sa ofer si poate nici sa primesc
asa cum o fac aceste suflete...Ascultare,supunere, acceptare, devotament, iubire neconditionata
dragoste exprimata, compasiune...odata, in amurg,  o strada destul de circulata...un caine lovit
si alti cativa ce incercau sa-l scoata din zona periculoasa...Alta zi, un om cazut pe alee si oameni care trec
si trec si trec... si parca mi-e rusine....!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #686 : Duminică, 15 Septembrie 2013, 10:53 »
Exact ca la noi! Sa mai zica cineva ca nu ne tragem din ele!  ;D

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #687 : Duminică, 15 Septembrie 2013, 17:04 »
sa ma laud si eu putin :)

a fost gasit in curtea unui spital, poza este din dec 2012.
caut si o poza mai recenta acum, sa vedeti fiara :)))

iata:

mingea sa stiti ca nu mai exista :))
Iubirea nu se poate măsura, dar poți s-o dăruiești fără măsură...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #688 : Duminică, 15 Septembrie 2013, 17:12 »
aha. pana vine poza cu fiara,  incantată sa cunosc cauza si motivul principal al mersului tău la cumpărături  ;) ;)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #689 : Duminică, 15 Septembrie 2013, 17:13 »
care cumparaturi draga...?
Iubirea nu se poate măsura, dar poți s-o dăruiești fără măsură...