Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231590 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #660 : Vineri, 17 Mai 2013, 21:24 »
Apropo de pisici, io-te ce i-a facut unu' : a scanat-o!  ;D

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Momentul prezent este tot ceea ce avem
« Răspuns #661 : Sâmbătă, 18 Mai 2013, 04:19 »
tunsoarea de vara, Mari_a. :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #662 : Sâmbătă, 18 Mai 2013, 10:43 »
 ;D  Ce coada de leu are! N-am mai vazut pisici tunse asa!  A noastra a avut o infectie la una din glandele de la coada si, ca s-o oblojim mai usor, fiica-mea a tuns-o un pic in zona ranii, dar foarte greu i-a crescut la loc - cred ca in mai bine de doi ani!

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Momentul prezent este tot ceea ce avem
« Răspuns #663 : Sâmbătă, 18 Mai 2013, 21:15 »
il tund in primavara si pana de Craciun arata asa:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #664 : Luni, 20 Mai 2013, 09:54 »
  ;D   Asta-i pisică pentru lână, ca iepurele de Angora! Dacă tot dă o producție atât de bogată, io m-aș apuca de tors-tricotat ceva!  :D

Ia uitați-o p-asta ce nervoasă e! Stă la pândă, gata de atac!  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #665 : Miercuri, 22 Mai 2013, 11:14 »
Citeam pe undeva ca "Pisicile au cucerit facebookul"... Pai cam asa e!  :D  Chiar intreg internetul!... Citesc pagini de oameni seriosi si, hop, din cand in cand, isi mai pun cate o poza cu matza, ori povestesc cate o aventura de-a ei...  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #666 : Sâmbătă, 25 Mai 2013, 20:38 »
Dupa atatea pisici, sa revenim la lucruri serioase!  :D
Max - 7 luni…. Ziua sta inchis in tarc, noaptea toata curtea e a lui…

silviu

• Vizitator
« Răspuns #667 : Joi, 30 Mai 2013, 10:38 »

tare frumos mai e... zau ca-mi vine sa-l mangai si sa-i dau un pupic :-*

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #668 : Joi, 30 Mai 2013, 15:35 »
Da' e rasa tailandeza?  ???

silviu

• Vizitator
« Răspuns #669 : Joi, 30 Mai 2013, 19:58 »
da de unde? ??? e rasa romaneasca. madalina pamfile :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #670 : Joi, 30 Mai 2013, 21:09 »
Aaaa.... hmmm.... pffff....   :-X

" Pisica lenesa ne strica peisaju' "   :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #671 : Sâmbătă, 01 Iunie 2013, 21:56 »
Inca un gif si va las!   ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #672 : Marți, 04 Iunie 2013, 11:25 »
Cineva a pozat astia intr-un pet shop din Bucuresti.  ???

Sunt pantofi cu toc pentru caini.  :faint:  Si a intrebat daca se vand. I s-a raspuns ca da, ca sunt comandati de o persoana care a mai luat mai demult pentru caine un... costum de pompier!
(Hmmm... asta-i o pasiune care... cred ca cere ceva terapie!  :crazy2: )

Sa revenim la... pisicile noastre!
"Nevoia te invata":   :D   Curiozitatea te impinge...  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #673 : Luni, 10 Iunie 2013, 09:33 »
Frumoase animale...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #674 : Miercuri, 26 Iunie 2013, 17:21 »
Acum trei ani, de 1 Mai, am plecat la Sibiel si cum urma sa ramanem peste noapte acolo m-am gandit sa iau si catelusa, o maidaneza zglobie. Tineam tare la ea - o crescusem de cand era mica, ne-o oferise cineva de la magazinul de animale apropiat. Era inca tanara si tare jucausa si credeam eu ca la Sibiel o sa-i fie bine in spatiul acela larg...fara sa mai fie certata ca intra prin flori.

S-a intamplat ca cineva a calcat-o in parcare si mai mult ca sigur a luat-o cu el, evitand o situatie neplacuta cu noi, gazdele. Aproape cu certitudine ca s-a intamplat asa pt ca am gasit-o dupa o zi de cautare prin sat, cu afise la magazin si biserica. Intr-un tarziu am dat de ea, moarta pe partea cealalta de rau. Nu avea cum sa ajunga acolo decat aruncata de cineva...Nu-i placea apa si pe partea opusa nu era nimic care ar fi putut-o ucide...
Am adus-o acasa, are locul ei in gradina si tot ce imi mai aminteste de ea este un palc de crini si o curelusa rosie... :'(

Azi dimineata Samiza iese cu masina din curte si ma claxoneaza sa ies la geamul biroului. Imi spune ca un catel a intrat in curte si sa vad ce fac cu el. M-am uitat prin curte, prin gradina, pe sub microbuz, ..nimic! I-am dat telefon si chiar radeam ca i s-a parut...

Acum o ora, dupa ce am stat ore in sir la birou, am zis gata! - ies pana afara sa iau o gura de aer...Cand ce sa vezi? O catelusa mica, neagra, cu pinteni albi si cu putin sur pe coapse statea zgribulita pe stergatoarea dinspre gradina. Exact - exact ca Lara, cea care se afla sub tufa de crini.... S-a uitat la mine si a pus capul la loc, s-a simtit cred neamenintata in vreun fel. Am sunat-o pe Samiza, i-am spus sa stea linistita ca nu are vedenii si ...se poate ocupa mai departe de agentie ;D...

N-am vrut sa deranjez catelul, l-am lasat sa doarma. Cand m-am intors acum cateva minuteera in sera, locul preferat al catelusei care mi-a murit...I-am pregatit ceva de mancare, am chemat-o si ...a venit imediat. A mancat, s-a lins pe bot de placere si s-a asezat din nou in fata usii. Nu stiu, asemanarea perfecta cu Lara, locul pe care l-a ales, modul in care a ajuns in curte, cat de repede s-a adaptat, m-a facut sa ma intreb: nu cumva e catelusa mea?