Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231548 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #645 : Miercuri, 06 Februarie 2013, 14:50 »
cred ca am vazut aproape toate filmuletele cu Maru de pe youtube (apropo eu zic ca-i motan, boy of scotish fold zice stapanul lui in prezentare ), asa pufos si dragut , nu are cum sa nu-ti placa ....e scump rau de tot...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #646 : Miercuri, 06 Februarie 2013, 15:06 »
Ah, da, e motan? Io am zis ca-i matza bazandu-ma pe... observatia cu ochiul liber din filmulete!  :D  Dar da, nu m-am gandit ca-i castrat!  ;D  Imi place blana aia deasa...zici ca-i de chinchila!  :D

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #647 : Miercuri, 06 Februarie 2013, 15:43 »
E un filmulet cu el  "Snow and Maru" ( pacat ca nu ma prea pricep sa postez linkuri)
in care apare in zapada si are si o pelerina albastra...am dedus si de acolo ca ar fi motan.....un motan cu atitudine si scump foc... daca ar fi al meu cred ca l-as tine in brate toata ziua...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #648 : Joi, 07 Februarie 2013, 11:41 »
Vulpea firoscoasă!  :D
Fox Snow Dive - Yellowstone - BBC Two

Initial cand am vazut vulpea am crezut ca este o continuare la povetea vulpii de la lacul sf Ana, abia dupa ce l-am vazut am realizat ca e din Yellowstone!  :slap:

faine astea de ziceti voi cu Maru !  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #649 : Duminică, 10 Februarie 2013, 16:17 »
Am fotografiat (acum 2 zile) pe unul din cateii de paza de la job , este o adevarata figura. Ii place iarna la nebunie. Cum incepe sa ninga iese in patrulare prin jurul cladirii.
Iarna trecuta cand a fost zapada serios in Bucuresti si nametii erau de apropape 2 metri se cocota in varful celui mai inalt si de acolo observa “perimetrul”.
N-am vazut caine caruia sa ii placa mai mult iarna. Vara nu il vezi – sta ascuns undeva cat mai la umbra pe sub masini sau pe sub vreun copac, sau gard – ce loc gaseste mai racoros.

Offline TORICOSU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #650 : Vineri, 15 Februarie 2013, 19:42 »
Toti catei cu blana mare le place iarna , am avut o perioada doua lupoaice intr-o curte la o vila la munca ,de jur imprejur blocuri, vara lancezeau la umbra sub nuc, le mai trageam un dus cu furtunul dar in general erau in letargie iar la 40 grade cred ca in coma (caini lupi nu se tund)
Iarna erau in forma mare ,fugareau pisici, vrabioare, gugustiuci dar latrau mult si aiurea iar dupa multe reclamati de la vecinii din bloc intr-o dimineata le-am gasit in agonie.
Fusesera otravite cu carne contaminata aruncata peste gard.
Dupa o perioada am luat un Rothwailer ,asta are parul scurt ,iarna il bagam inauntru iar vara prinde pisici ,pasari si ce e mai important nu latra mai deloc ,te ataca pur si simplu dar in general nu deranjeaza pe nimeni.
Faza : intr-o noapte ai aduc "oala de orez cu carne" o las langa cusca lui ( nu-l tin legat ) iar a doua zi cand ma duc sa-i "fac plinul" vad ca nu s-a atins de haleala .
Strig dupa el, nimic de fapt  cazuse intr-o piscina fara apa in urmarirea vreunei pisici (cred) dar prostanacul statea bine mersi de 10 ore si un latrat n-a scos.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #651 : Marți, 19 Martie 2013, 09:49 »
Sa va spun drept, mi s-a acrit de poze cu pisici si catei pe facebook si peste tot. Poate pentru ca am si eu destule cu ai mei?! Dar astea doua mi-au miaaaaaau placut:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #652 : Luni, 25 Martie 2013, 12:29 »
Alaturare...  :angel:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #653 : Luni, 25 Martie 2013, 19:26 »
asta e de acum cateva zile !

cred ca maine o sa fie "decor de iarna" !!  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #654 : Miercuri, 27 Martie 2013, 18:34 »
Doua artiste!   :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #655 : Vineri, 05 Aprilie 2013, 13:40 »
Fac/ce fac si tot la pisici ma intorc. (Avand in vedere ca am si acasa una, ar trebui sa fiu mai... pisicita!  oO )
"Lumini si umbre". Pisici si umbre!

"Gulerata"

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #656 : Duminică, 07 Aprilie 2013, 13:16 »
Poza de acum cateva minute, de la SofistiCat - Sala Palatului. Coada depaseste de 3 ori în lungime coada de la expo "Human Body"!  :crazy2:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #657 : Duminică, 14 Aprilie 2013, 11:59 »
Sentimentul matern  :)

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Momentul prezent este tot ceea ce avem
« Răspuns #658 : Luni, 29 Aprilie 2013, 16:03 »
Sufletelul care-mi alunga toata tristetea si supararea!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #659 : Joi, 16 Mai 2013, 10:10 »
Hi hi, hi, ce pufosenie, natalya!  E tuns pe piept?  :)

Binecunoscuta vulpe:  "ia sa vaz io ce faceti voi aici!"