Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231253 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #375 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 19:07 »
esti vegetariana?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #376 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 19:08 »
...... gasirea de solutii care sa nu afecteze aceste suflete.

asta as vrea si eu - gasirea de solutii - care sa nu ii afecteze nici pe ei si nici pe oamenii care merg pe strada si care fara a le face nimic sunt atacati
stiu foarte bine ca acesti caini reactioneaza in urma instinctului lor teritorial si chiar nu ma deranjeaza ca isi apara strada unde stau dar uneori am si eu nevoie sa trec pe acea strada sa ajung in diverse locuri - si am fost muscata de caini maidanezi de 2 ori - fara a le face nimic  ???
tu crezi ca eu le fac fotografii animalelor care imi ies in cale pentru ca le urasc ?

tocmai as vrea sa fie gasite solutii pentru a rezolva aceasta problema a animalelor fara adapost

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #377 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 21:35 »
Ia uitati-va la astaaaa!  8)  ;D   Am facut rost de ea pentru o prietena. E pui de siameza. Astea asa sunt - șașii !  ;D  N-as mai da-o, dar imi ajunge una. Plus ca asta mica e tare rea - se repede la cea mare, care nici nu se sinchiseste de ea!

Iuliana

• Vizitator
« Răspuns #378 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 21:51 »
Am avut demult tare un motan modelul asta  :D
Frumos, dar rece si distant, nu statea in brate, nu venea cand il strigam...eu prefer tomberonezele, sunt mai alintate si mai dragastoase.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #379 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 21:57 »
La Sibiel, o pisica a nascut in spatele centralei termice vreo 3 pui, din care unul este identic cu cel din poza. Cum s-a ratacit un motan siamez prin zona aia nu stiu, dar trebuie ca a fost foarte convigator....

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #380 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 22:12 »
Ia uitati-va la astaaaa! 

ce privire!!!
frumoasa foc!
Mari vezi sa nu te atasezi prea tare de ea...sa nu ti se lipeasca de suflet! :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #381 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 22:14 »
 O, da, Iuliana. A mea e birmaneza si nu se pisiceste cum fac cele de la curte, de care nu mai scapi! E dragastoasa numai din cand in cand, cand are ea chef!
Tarcata asta, carei ii place sa doarma in pom, e cea mai prietenoasa

;D  admin, nu-i neaparat sa fi fost motanul-tata siamez. Poate pisica a avut ascendenti de rasa...
Apropo, stiti ce pretentioase sunt pisicile la parteneri? Am incercat si eu sa o imperechez cand era mai tanara - acum are 13 ani. Am cautat nu numai sa fie de aceeasi rasa, dar sa nu fi fost corcit cu nimic - sa aiba manusi, sa aiba coada stufoasa, culoarea pe cap, pe bot etc. Insa ce-mi placea mie nu-i placea ei! Nimic nu i-a placut! Ii inchideam in baie degeaba: pe toti ii batea!  ;D
Cred ca a luat apucaturile stapanei!   ;D

Nu ma atasez! Afara din casa mea!  ;D 

silviu

• Vizitator
« Răspuns #382 : Joi, 24 Noiembrie 2011, 11:37 »
Maidanezii vor putea fi eutanasiaţi

Legea privind gestionarea câinilor fără stăpân, care permite inclusiv soluţia eutanasierii animalelor dacă autorităţile locale o consideră oportuna, a trecut marţi de Camera Deputaţilor şi merge la promulgare.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #383 : Joi, 24 Noiembrie 2011, 13:43 »
In curand vom citi:"Oamenii vor putea fi eutanasiati".Mare paguba...Nimeni nu are voie sa ia viata cuiva, pentru ca nimeni nu este in stare sa dea viata cuiva.Nimic nu ramane nepedepsit.Urata stire!Sunt revoltata.

silviu

• Vizitator

Offline pocama

• Sr. Member
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #385 : Joi, 24 Noiembrie 2011, 21:50 »
Deputat PDL: E mai ieftin să ucizi un câine decât să-l sterilizezi
Ca ucizi un caine, ca ucizi un om tot criminal te numesti. Dar de ce ma mir oare? Doar specia umana este in stare sa faca asta, invocand o contabilitate riguroasa care-l pune pe Dumnezeu la punct.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #386 : Joi, 24 Noiembrie 2011, 22:36 »
Pisica Bengaleza. O rasa noua si scumpa (un pui e cam 800-1000 de euro, chiar peste)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #387 : Joi, 24 Noiembrie 2011, 22:49 »
tot o rasa scumpa: sphynx. pisica dezbracata ;D

Offline pocama

• Sr. Member
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #388 : Joi, 24 Noiembrie 2011, 22:51 »
Mari_a, iar cifre? Viata nu e de vanzare. Mi se pare o mare porcarie comertul cu animale. O alta porcarie sunt spectacolele de circ, Gradinile Zoo, testarea diferitelor substante pe animale, etc. O las asa ca mi-a ajuns pentru azi.