Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231306 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #360 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 20:51 »
super tare
sa-ti traiasca si sa te bucuri de el

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #361 : Duminică, 13 Noiembrie 2011, 10:15 »
Permiteti sa fac prezentarile: el e Max  :)
Are 11 ani, e nascut in aceeazi zi cu mine (alt an, desigur  :P) si se pare ca a copiat destinul meu, e tot "single" si el   :D

simpatic max Iuliana - sa te bucuri de el
 si zici single - si cred ca si un pic rasfatat, asa-i?  ;D

Iuliana

• Vizitator
« Răspuns #362 : Duminică, 13 Noiembrie 2011, 12:29 »
Rasfatat e putin spus! Dar si merita, dragul de el, la cata bucurie imi aduce in fiecare zi  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #363 : Duminică, 13 Noiembrie 2011, 20:27 »
N-am scapat de Negruta pana nu ne-am tavalit un pic si pana nu mi-a ros nitel un desht. De fapt, e Negrutu, dar cand doua suflete se iubesc, ce mai conteaza sexul?!

N-am plantat flori “la timpul lor”, ci tot timpul, care-de-pe-unde le aduceam. Asa ca avem mari, mijlocii si mici.  Dar ele isi fac datoria si infloresc la timpul lor. P-alea mici le manaca Neinfricatu’  , care - gata! – a luat in stapanire curtea!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #364 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 07:44 »
negrutu, neinfricatu- mah, mari de unde iti vin tie numele astea!!!   ;D
apropo de flori mancate de caine -imi aduc aminte cum vedeam la bunici cand dadeau drumul la catel in gradina - acesta se ducea fix la nu stiu ce iarba ( avea el niste preferinte  ;D ) si rodea la iarba din aceea de ziceai ca-i vegetarian  :o

julia

• Vizitator
« Răspuns #365 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:57 »
desi nu sunt fan, cu aristocratele astea m-am distrat in muzeul satului. le-a placut sedinta foto. cred ca sunt obisnuite.

Iuliana

• Vizitator
« Răspuns #366 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 19:17 »
Vaiii, asta neagra e teribila!  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #367 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 20:18 »
parca'i pantera roz "incognito"  ;D
glumeam - dar cand eram mici si vedeam pisici negre - faceam 3 pasi inapoi ca sa nu ne mearga rau

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #368 : Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 08:14 »
uneori ma uimesc caini maidanezi - asta de exemplu se "cocotase"  ;D pe un scuar si se uita cam de "sus" la tot potopul de oameni ce treceau prin fata lui
parea si cam trist - se citea in privirea lui melancolia  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #369 : Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 09:19 »
Iubesc animalele, cum ziceam - Negruta, Neinfricatu, Tarcata etc. (mi-a placut Arghezi  :) ), insa sa ma ierte Cel de Sus - eu sunt pentru eutanasiere.  :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #370 : Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 12:12 »
stii Mari - constat si eu ca pentru noi romanii este o adevarata problema asta a cainilor comunitari - imi aduc aminte ca acum vreo cativa ani au fost adunati si s-au tot dat declaratii in presa ca vor fi eliberati inapoi doar cei care nu sunt agresivi si sunt sterilizati - se pare ca nu a fost asa
deja sunt extrem de multi
ma uitam cum prin alte tari nu sunt deloc lasati sa colinde pe strazi caini fara stapan
mai avem pana sa ajungem in Europa si din acest punct de vedere

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #371 : Duminică, 20 Noiembrie 2011, 19:22 »
Facuta la viteza, cu telefonul. N-am vrut sa ratez momentul. Poza se cheama "setea de cunoastere"  ;D
Pisica in casa: nu lasi nici un vas neacoperit - nu mananca nimic "uman", dar bea orice; nu sta nici o usa inchisa -  deschide orice clanta, n-o scapi pe holul blocului ca risti sa o prinzi tz- etaje mai jos/sus; te uiti sa nu o inchizi pe balcon; te uiti sa nu o inchizi in dulapul cu usi glisante - ca nu le poate deschide; faci muuulta gimnastica in patru labe - la periatul covoarelor de par etc. etc.

Iuliana

• Vizitator
« Răspuns #372 : Duminică, 20 Noiembrie 2011, 19:24 »
...te uiti sa n-o uiti in masina de spalat...

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #373 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 17:29 »
Animalele sunt magice. Nu intelegem acest lucru pentru ca suntem prea importanti in fata noastra. Problema cainilor fara stapan este una creeata de oameni. As prefera sa fiu omorata de un animal in loc de a fi omorata de un om. Nu cunosc sentimentul de ura fata de animal, dar il cunosc pe cel de dezamagire, indignare, resentiment ( lista ar putea continua), fata de semeni de-ai mei.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #374 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 17:57 »
Nu terminasem ideea, dar cred ca am apasat din greseala pe postare. Continui, argumentand ca animalele nu se distreaza omorand. Ele o fac din necesitate. Nu vaneaza ca mai apoi sa-si expuna trofeele sub ochii plini de admiratie a semenilor. Agresivitate acestor caini ai stazii vine ca urmare a unui dezechilibru indus de atipicul modului lor de viata. Cati oameni sunt in stare de dragostea neconditionata pe care o gasesti la animale? Eu cred ca superioritatea noastra, a oamenilor, daca cu adevarat exista, consta in toleranta, iubirea, gasirea de solutii care sa nu afecteze aceste suflete.