Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (18/163) > >>

Crista:
Sa stii ca cele mai multe asociatii se bazeaza pe veniturile celor care le-au infiintat,cu prea mic sprijin din afara.Chiar acum am dat telefon unei doamne sa o intreb detalii de completare a celor 2% si vorbea cu mine in timp ce le pregatea mancarea  cainilor din adapostul improvizat - primaria nu ii raspunsese de cateva luni la cererea ei - si urma sa scoata la plimbare pe rand cainii,sa nu sufere inchisi acolo,le oreferea atentia si dragostea ei.Asociatia e TREI FRATI PATATI din Turda,iar eu am aflat de ei si le trimit bani fara sa fiu din Turda.Dar tu? Cui i-ai virat?

anamama13:
sunt ingrozita si oripilata de ceea ce am citit si vazut ca se intampla in danemarca..... doamne dumnezeule, in ce lume traim ? cum poti ucide cu atata nonsalanta niste biete fapturi date de dumnezeu ptr a ne fi prieteni ?...  traim oare intr-adevar, ultimele clipe ale umanitatii ???? sunt ranita pana in adancul fiintei mele, resimt durerea lor prin fiecare terminatie nervoasa a corpului meu, si nu pot face nimic decat sa sufar.... sunt neputincioasa si bolnava de durere...

mi-e rusine ca sunt om !!!

Aveti grija de lume, este casa noastra!

Intrati pe linkul urmator si semnati petitia:

http://www.petitiononline.com/Dolphend/petition.html

Crista:
Dar de puii de foca ucisi cu bata  in Canada , cu sutele,pentru ca ar manca prea mult peste ce sa mai zicem?Dupa ani de zile de la aparitia fotografiilor pe internet inca nu le-am uitat.Poate ne vom "castiga " si noi un loc fruntas cu uciderea cainilor.

anamama13:
doamne, ce putem face noi, niste simpli muritori slabi ????? ne-ar trebui un vrajitor adevarat....

anamama13:
    I M P O R T A N T !!!!

Participa la flash mob vineri, 14 mai, ora 18.30 pe trotuarul din fata TNB !
Daca vrei sa arati ca iti pasa, ca esti civilizat si ca nu doresti uciderea animalelor !!
Daca vrei sa lasi generatiilor viitoare o lume mai buna !!
Daca vrei ca in cativa ani sa vezi problema cu adevarat rezolvata si sa nu mai fie animale pe strada, vino alaturi de noi!

Vino sa arati ca esti pentru civilizatie, pentru ratiune.

pasul 1  - vii la ora 18.20 pe trotuarul din fata TNB

pasul 2 - vei gasi trei tineri cu esarfe rosii in mana. ia una si leag-o la gat.

pasul 3 - la semnal te lasi pe jos (culcat, asezat, in genunchi, cum iti este comod)

Vino cu cati mai multi prieteni si da te rog mesajul mai departe.

(Flashmob este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanţii efectuând o anumită acţiune neobişnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândeşte. Ideea a fost vehiculată în literatură în timpul secolului al XX-lea, fiind transpusă în realitate începând cu 2003. Aceasta a fost facilitată de larga răspândire a Internetului, e-mailul şi mesageria instant fiind principale mijloace prin care se face organizarea acestor adunări.
Ex: http://dordeduca.ro/impresii/flash_mob_ro/583/     )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă