Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
Cgabriela:
Si eu am o pisica, are 6 ani si e de rasă europeană ;D. E cam fitoasa, nu suporta pe oricine, dar pe mine mă copleșește cu atentie, cand vrea ea.... ;)
wonderland:
:faint: ce frumusete... cu asa blanita si mutrita smechera, si io as fi fitoasa. :applause:
Printre motivele pentru care mi-as dori sa stau la casa, 3 au legatura cu gradinaritul, catelul si pisica.
adda:
Si mie mi-ar place sa am un catel, pisicile nu îmi prea plac, recunosc ;)
Am crescut la casa și mereu am avut catel, dar acum locuiesc la bloc , din acest motiv nu ma prea încumet sa îmi iau un animal de companie, fie el și de talie mica. Consider ca l-as lasa mult prea mult timp închis în casa și singur, are dreptul si el la companie și la alergat și jucat în aer liber. La casa ar fi cu totul altceva.
Cgabriela:
Eu stau la bloc dar am un apartament destul de mare si e tot la dispozitia pisicii, chiar si cand nu sunt acasa. Din cate observ cand ajung acasa, nu prea se plictiseste in timpul zilei... :) Are multe jucarii, pe care le tin intr-un cos, iar seara la gasesc imprastiate prin casa pe cele cu care s-a jucat. :)
adda:
Ai o pisica foarte frumoasa și probabil bine educata :)
Am auzit cazuri în care animalutele, fie catei sau pisici, au ros cabluri, mobila , papuci...:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă