Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 233730 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline costi31

• Hero Member
  • Mesaje postate: 619
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #795 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2018, 17:20 »
nu zice nimic...nu-l ia in mesaj....

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #796 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2018, 17:24 »
Sunt dezolat , poate te va ajuta altcineva care e mai in tema :)
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #797 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2018, 18:09 »
 :bow: multumesc oricum...mai incerc maine !

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #798 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2018, 18:58 »
;)  scuze ca a intrat de 2 ori , nu stiu cum sa mai sterg

Dupa ce postezi, mai ai 10 sau 15 min in care cu butonul Modify/Modifica (deasupra casetei de postare), poti sa faci corecturi de text sau sa stergi vreun atasament, dupa care dai Salveaza (sub caseta de postare).  Dupa expirarea acesturi timp...asta e, doar Admin mai poate sterge. Iar el e asa ocupat, ca doar daca e vreo bazdaganie intervine.
Labradorul tau e frumos, asa ca nu ne deranjeaza sa-l vedem de doua ori. Ne spui si cum il cheama, cum a ajuns la tine si ce pozne sau duiosenii face?

PS  :applause: te plangeai ca estia atehnic, dar vad ca avansezi. Ba chiar dai si indicatii tehnice. Costi31, incet si cu rabdare :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline gigel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #799 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2018, 19:19 »
buna ,

la acest subiect pot vorbi doar la trecut.....am avut un canis pitic curcit cu bison ....a trait 18 ani.....ii simt lipsa...si 2 perusi nici acestia nu mai sunt au trait cam 10 ani .....unul reusisem sa l fac sa vorbeasca....era fenonenal,

in momentul de fata nu mai am nimic.....imi doresc  o mierla indina, dar costa ff mult....

daca stiti pe undeva ceva la un pret rezonabil...dati mi de stire

cu mii de multumiri. :worship:

Cgabriela

• Vizitator
« Răspuns #800 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2018, 22:15 »
Si eu am o pisica, are 6 ani si e de rasă europeană  ;D. E cam fitoasa, nu suporta pe oricine, dar pe mine mă copleșește cu atentie,  cand vrea ea....  ;)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #801 : Duminică, 15 Aprilie 2018, 09:28 »
 :faint: ce frumusete... cu asa blanita si mutrita smechera, si io as fi fitoasa.  :applause:
Printre motivele pentru care mi-as dori sa stau la casa, 3 au legatura cu  gradinaritul, catelul si pisica.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #802 : Duminică, 15 Aprilie 2018, 11:34 »
Si mie mi-ar place sa am un catel,  pisicile nu îmi prea plac, recunosc  ;)
Am crescut la casa și mereu am avut catel, dar acum locuiesc la bloc , din acest motiv nu ma prea încumet sa îmi iau un animal de companie, fie el și de talie mica. Consider ca l-as lasa mult prea mult timp închis în casa și singur, are dreptul si el la companie și la alergat și jucat în aer liber. La casa ar fi cu totul altceva.

Cgabriela

• Vizitator
« Răspuns #803 : Duminică, 15 Aprilie 2018, 12:24 »
Eu stau la bloc dar am un apartament destul de mare si e tot la dispozitia pisicii, chiar si cand nu sunt acasa. Din cate observ cand ajung acasa, nu prea se plictiseste in timpul zilei... :) Are multe jucarii, pe care le tin intr-un cos, iar seara la gasesc imprastiate prin casa pe cele cu care s-a jucat.  :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #804 : Duminică, 15 Aprilie 2018, 19:55 »
Ai o pisica foarte frumoasa și probabil bine educata :)
Am auzit cazuri în care animalutele, fie catei sau pisici, au ros cabluri, mobila , papuci...:)

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #805 : Luni, 16 Aprilie 2018, 12:34 »
Si eu sunt tot cu cateii  :) pisicile imi plac doar la altii  ;) Cu  ocazia asta am trecut de proba cu fotografiile :yeah:

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #806 : Luni, 16 Aprilie 2018, 15:22 »
Ma bucur ca ai reusit, frumos catel :)
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #807 : Luni, 16 Aprilie 2018, 15:59 »
In Mai se fac 7 ani de cand l- am luat prima data in brate : mic ,negru si pufos  :) Nazbatii a facut destule : mi-a ros cablul internet de cateva ori, pantofii stateau in locul palariilor la cuier ca daca-i prindea nu mai scapau intregi, canapeaua si tot ce tine de lenjerie intima le-a facut cu aerisire, dar pe langa toate astea nimic nu se compara cu iubirea neconditionata pe care o ofera !

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #808 : Luni, 16 Aprilie 2018, 19:41 »
si pe care o si primeste. se simte din felul in care ai povestit. Ce fata are! E haios, rau! ;D

Cgabriela

• Vizitator
« Răspuns #809 : Luni, 16 Aprilie 2018, 21:02 »
E adevarat ca un câine iubeste necondiționat si e mai sociabil, în comparație cu o pisica sau alt animalut. Pisica mea, de exemplu, vrea sa fie mângâiata doar cand are chef, altfel zgarie si musca. Altfel, e drăguță si comunicativă, de multe ori pot sa jur ca intelege ce spun... :)