Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
vallentino:
Am o pisicuta rasa british shorthair blue. Se mai numeste si pica care rade. Este fetita, are 5 ani , este o grasuta vesela si f prietenoasa. Si da..este adevarata ideea cu felinoterapia. In primul rand ca alunga depresia. In al doilea rand am sesizat ca are efecte si pe parte de oboseala excesiva sau chiar cardiologie. Nu vorbesc prostii. Stateam in pat intins (nu ma simteam prea bine) si ea a venit, s-a suit pe mine si a inceput sa toarca. In 15-20 de minute am simtit o stare de imbunatatire a starii generale a organismului semnificativa.
almi_gabi:
Are o mutrisoara simpatica pisica ta, Valentin. Si o culoare deosebita. Nu esti singurul pe care il aud ca animalul de companie le este un amic de nadejde, care ii face fie sa rada, sa le treaca starea de oboseala.
Sa te bucuri de ea.
Sa ne spui cum a fost la inceput, cand ai luat-o, ce nazdravanii a facut, a spart ceva, a stricat? Are lucruri care nu le suporta?
Gabi p:
Mopsul (Pug) - un filmulet haios :)
despre aceasta rasa de caini http://www.agerpres.ro/flux-documentare/2016/10/23/animale-de-companie-mopsul-pug--12-32-03?ref=yfp
Gabi p:
Chelner .....
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Gabi p:
un filmulet cu un papagal ..... ;D
! No longer available
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă