Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231625 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #735 : Joi, 15 Mai 2014, 12:59 »
 ;D

iarna

vara

silviu

• Vizitator
« Răspuns #736 : Joi, 15 Mai 2014, 13:27 »
o!... tunsoare cu model. foarte faina! pare mai mititica vara ::) chiar ma gandeam sa va spun sa bagati ceva poze cu pisicile voastre :D daca nu-s prea indiscret :-\

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #737 : Joi, 15 Mai 2014, 16:02 »
saraca matza...a ramas fara blanita... si uite asa nu mai lasa par peste tot :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #738 : Joi, 15 Mai 2014, 18:54 »
E motanu' Berlioz. Nu stiu cu parul... ca stapana lui mai are inca trei pisici!

Ma apuc de yoga  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #739 : Joi, 15 Mai 2014, 20:10 »
motanelu' meu a cam imbatranit si a devenit lenes... nu prea se mai scoala dimineata cum o facea in tinerete; sade mai toata ziua culcat :( se mai ridica din cand in cand, cand apare cate o pisicutza :strong:
o sa-i fac o poza cand l-oi prinde intr-un moment favorabil O0

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #740 : Joi, 15 Mai 2014, 20:40 »
Daca nu e castrat - se zice ca motanii batrani isi revin daca sunt castrati....
Sau o fi de la prea multa ploaie - doar e stiut ca nu le prea place apa...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #741 : Vineri, 16 Mai 2014, 09:03 »
Daca nu e castrat - se zice ca motanii batrani isi revin daca sunt castrati....
isi revin din ce? din apatie? ??? :-\

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #742 : Vineri, 16 Mai 2014, 10:21 »
Pai castreaza-l, silviu!  ;D

Eh, silviu vorbeste numai in metafore si parabole si (aproape) tot ce scrie el p-aici poate fi interpretat in (cel putin) doua moduri. Dar noi ne facem ca nu intelegem si-l lasam in pace, ii dam inainte cu poze cu pisici, ca e pretenarul nostru si e distractiv. Cel putin mie asa mi se pare.

Paranteza-> (Am intalnit si persoane care ziceau ele ca sunt distractive, dar mie nu mi se parea deloc asa. E adevarat ca limita, stacheta pana la care fiecare considera un fapt a fi "distractiv" difera de la persoana la persoana, in functie de educatie si de muuulte alte lucruri... Pana si de dispozitia din ziua respectiva. Ce o persoana considera distractiv poate pentru alta e complet plictisitor. Si depinde pana unde ne intindem cu acest "distractiv", sa nu depasim limita bunului simt... E adevarat ca suntem o tara libera, fiecare e liber sa faca ce vrea, "cui nu-i place, sa nu se uite", poti sa te retragi, sa stai deoparte, sa te feresti sa fii "atins", dar si libertatea are limitele ei. Libertatea fiecaruia tine pana unde incepe libertatea celuilalt: fiecare individ isi exprima propria libertate pana la limita la care aceasta lezeaza libertatea altui individ. Sau cel putin asa ar trebui.
Cam atat am avut de aberat in dimineata asta. Cred ca mi se trage de la vreme.)

In legatura cu pisicile lui silviu, ne mai descretim si noi fruntile (eu una am o primavara grea, se vede, nu? Vreau inapoi primavara lui 2012, sau macar pe cea a lui 2013!). La o adica, am putea sa-i raspundem la fel, dar ceea ce-i e permis unui barbat, nu-i este permis si unei femei, ca asa (gresit) e croita societatea asta arhaica a noastra. Adica totul se interpreteaza si esti etichetata imediat. De exemplu, ieri, la asta:
chiar ma gandeam sa va spun sa bagati ceva poze cu pisicile voastre :D daca nu-s prea indiscret :-\

eu i-as fi raspuns cu asta

dar n-am facut-o, ca ce ar fi crezut lumea despre mine? (mai trebuie sa precizez ca nu sunt eu in poza?!  ;D )

Asa ca... sa revenim la pisicile noastre:
Can't touch this   :D

La poza asta ma distreaza ca porumbeii au inteles ca nu sunt in pericol, dar, dupa cum se uita, ele inca mai spera sa puna laba pe vreunu!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #743 : Vineri, 16 Mai 2014, 11:40 »
si eu ce sa fac daca unii interpreteaza gresit ce scriu io pe aici?
paranteza dreapta-> [cica un tip merge la psihiatru pentru o consultatie iar medicul ii deseneaza un castravete si-l intreaba ce reprezinta; pacientul raspunde imediat: un penis! medicul deseneaza un ou si pacientul spune ca vede un testicul; apoi medicul deseneaza o varza, iar pacientul zice ca vede un vagin.
psihiatrul concluzioneaza: domnule, dumneata esti obsedat sexual! iar pacientul: obsedat sexual esti dumneata, pentru ca desenezi numai prostii.asadar, retineti ca io am scris aici despre pisicutze si motanei, iar daca unele persoane s-au gandit la altceva... e problema lor. si au posibilitatea sa ma ignore total trecandu-ma in lista, asa cum si eu, la randul meu, i-am trecut in lista pe cei ale caror mesaje nu-mi spun nimic. profile - account settings - buddies/ignore list - add to ignore list - treceti nick-ul in casuta si apoi ADD... si gata!]

asa... revenind la motanel... inteleg ca ar trebui castrat; dar are o varsta inaintata si nu stiu daca suporta anestezia :-\

pfoai!...da' frumoasa e pisicutza din poza... si ce frumos se uita ea la porumbei :angel:

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #744 : Vineri, 16 Mai 2014, 23:57 »
Sa inteleg ca motanelul tau deja se intide ?
Daca nu suporta anestezia, ai incercal cu ceva chestii naturiste gen Apilarnil, V__gra, C__lis, etc.?  :o

silviu

• Vizitator
« Răspuns #745 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 08:17 »
da, e ceva mai bine...i-ar trebui o terapie intensiva. am incercat si naturiste: miere cu nuca, goji, chia, coltii babei. singurul rezultat notabil era ca i se ridicau urechile imediat ce vedea pisicutza vecinei :strong:
el e cam carnivor de felul lui :-\ vrea numai saramura de biban, ceafa, mititei, chiftele :(

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #746 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 10:04 »
 :faint:

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #748 : Duminică, 18 Mai 2014, 23:54 »
Oups! Nu mi-a reusit ...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #749 : Joi, 29 Mai 2014, 07:01 »
Daca vreti sa incepeti dimineata cu o portie buna de ras....priviti! E mortal asta micu si agitatu ;D
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.