Pai castreaza-l, silviu!

Eh, silviu vorbeste numai in metafore si parabole si (aproape) tot ce scrie el p-aici poate fi interpretat in (cel putin) doua moduri. Dar noi ne facem ca nu intelegem si-l lasam in pace, ii dam inainte cu poze cu pisici, ca e pretenarul nostru si e distractiv. Cel putin mie asa mi se pare.
Paranteza-> (Am intalnit si persoane care ziceau ele ca sunt distractive, dar mie nu mi se parea deloc asa. E adevarat ca limita, stacheta pana la care fiecare considera un fapt a fi "distractiv" difera de la persoana la persoana, in functie de educatie si de muuulte alte lucruri... Pana si de dispozitia din ziua respectiva. Ce o persoana considera distractiv poate pentru alta e complet plictisitor. Si depinde pana unde ne intindem cu acest "distractiv", sa nu depasim limita bunului simt... E adevarat ca suntem o tara libera, fiecare e liber sa faca ce vrea, "cui nu-i place, sa nu se uite", poti sa te retragi, sa stai deoparte, sa te feresti sa fii "atins", dar si libertatea are limitele ei. Libertatea fiecaruia tine pana unde incepe libertatea celuilalt: fiecare individ isi exprima propria libertate pana la limita la care aceasta lezeaza libertatea altui individ. Sau cel putin asa ar trebui.
Cam atat am avut de aberat in dimineata asta. Cred ca mi se trage de la vreme.)In legatura cu pisicile lui silviu, ne mai descretim si noi fruntile
(eu una am o primavara grea, se vede, nu? Vreau inapoi primavara lui 2012, sau macar pe cea a lui 2013!). La o adica, am putea sa-i raspundem la fel, dar ceea ce-i e permis unui barbat, nu-i este permis si unei femei, ca asa (gresit) e croita societatea asta arhaica a noastra. Adica totul se interpreteaza si esti etichetata imediat. De exemplu, ieri, la asta:
chiar ma gandeam sa va spun sa bagati ceva poze cu pisicile voastre
daca nu-s prea indiscret 
eu i-as fi raspuns cu asta

dar n-am facut-o, ca ce ar fi crezut lumea despre mine? (mai trebuie sa precizez ca nu sunt eu in poza?!

)
Asa ca... sa revenim la pisicile noastre:
Can't touch this

La poza asta ma distreaza ca porumbeii au inteles ca nu sunt in pericol, dar, dupa cum se uita, ele inca mai spera sa puna laba pe vreunu!