Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (130/163) > >>

Cory:
cred ca am vazut aproape toate filmuletele cu Maru de pe youtube (apropo eu zic ca-i motan, boy of scotish fold zice stapanul lui in prezentare ), asa pufos si dragut , nu are cum sa nu-ti placa ....e scump rau de tot...

Mari_a:
Ah, da, e motan? Io am zis ca-i matza bazandu-ma pe... observatia cu ochiul liber din filmulete!  :D  Dar da, nu m-am gandit ca-i castrat!  ;D  Imi place blana aia deasa...zici ca-i de chinchila!  :D

Cory:
E un filmulet cu el  "Snow and Maru" ( pacat ca nu ma prea pricep sa postez linkuri)
in care apare in zapada si are si o pelerina albastra...am dedus si de acolo ca ar fi motan.....un motan cu atitudine si scump foc... daca ar fi al meu cred ca l-as tine in brate toata ziua...

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 05 Februarie 2013, 14:36 ---Vulpea firoscoasă!  :D
Fox Snow Dive - Yellowstone - BBC Two

--- Terminare citat ---

Initial cand am vazut vulpea am crezut ca este o continuare la povetea vulpii de la lacul sf Ana, abia dupa ce l-am vazut am realizat ca e din Yellowstone!  :slap:

faine astea de ziceti voi cu Maru !  :)

almi_gabi:
Am fotografiat (acum 2 zile) pe unul din cateii de paza de la job , este o adevarata figura. Ii place iarna la nebunie. Cum incepe sa ninga iese in patrulare prin jurul cladirii.
Iarna trecuta cand a fost zapada serios in Bucuresti si nametii erau de apropape 2 metri se cocota in varful celui mai inalt si de acolo observa “perimetrul”.
N-am vazut caine caruia sa ii placa mai mult iarna. Vara nu il vezi – sta ascuns undeva cat mai la umbra pe sub masini sau pe sub vreun copac, sau gard – ce loc gaseste mai racoros.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă