Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
Cory:
cred ca am vazut aproape toate filmuletele cu Maru de pe youtube (apropo eu zic ca-i motan, boy of scotish fold zice stapanul lui in prezentare ), asa pufos si dragut , nu are cum sa nu-ti placa ....e scump rau de tot...
Mari_a:
Ah, da, e motan? Io am zis ca-i matza bazandu-ma pe... observatia cu ochiul liber din filmulete! :D Dar da, nu m-am gandit ca-i castrat! ;D Imi place blana aia deasa...zici ca-i de chinchila! :D
Cory:
E un filmulet cu el "Snow and Maru" ( pacat ca nu ma prea pricep sa postez linkuri)
in care apare in zapada si are si o pelerina albastra...am dedus si de acolo ca ar fi motan.....un motan cu atitudine si scump foc... daca ar fi al meu cred ca l-as tine in brate toata ziua...
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 05 Februarie 2013, 14:36 ---Vulpea firoscoasă! :D
Fox Snow Dive - Yellowstone - BBC Two
--- Terminare citat ---
Initial cand am vazut vulpea am crezut ca este o continuare la povetea vulpii de la lacul sf Ana, abia dupa ce l-am vazut am realizat ca e din Yellowstone! :slap:
faine astea de ziceti voi cu Maru ! :)
almi_gabi:
Am fotografiat (acum 2 zile) pe unul din cateii de paza de la job , este o adevarata figura. Ii place iarna la nebunie. Cum incepe sa ninga iese in patrulare prin jurul cladirii.
Iarna trecuta cand a fost zapada serios in Bucuresti si nametii erau de apropape 2 metri se cocota in varful celui mai inalt si de acolo observa perimetrul.
N-am vazut caine caruia sa ii placa mai mult iarna. Vara nu il vezi sta ascuns undeva cat mai la umbra pe sub masini sau pe sub vreun copac, sau gard ce loc gaseste mai racoros.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă