Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (129/163) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 11:57 ---
Zona Harghita-Covasna e una dintre putinele zone montane in care m-am incumetat sa ma duc singura cu masina. Imi amintesc cum intr-o vara, acum vreo doi ani jumate, mergeam incet prin padure (singura cuc!) spre Balvanyos si la tot pasul traversau drumul in fuga vulpi si veverite...
Am gasit pe facebook ca doi fotografi profesionisti, intr-un workshop de ianuarie la Lacul Sf.Ana - Tusnad, s-au jucat cu un... vulpoi neinfricat. ......

--- Terminare citat ---

Uite cat de vestita este fotografia si cat de celebru este vulpoiul prietenos !!   :)

Reportaj  despre fotografia care a devenit vestita pe facebook

Mari_a:
Daaa.... ce dragut! Am auzit ca au fost la TV si ca azi, parca, sunt invitati la un post de radio. Si-am mai citit ca mister Vulpasin era prietenos asa pen'ca e obisnuit cu omul, e crescut cumva de un padurar de pe acolo... Mie pozele mi-au amintit de drumul ala spre Sf.Ana... Sareau animalute din toate tufisurile, parca eram in desene animate!  :D Veverite erau si mai jos, prin Bixad, prin Tusnad... traversau soseaua principala fara nici o... jena!   :D

Mari_a:
Winter cat   8)  Alta "vulpita"!   :D

(poza mai mare aici: http://500px.com/photo/20275983 )

Mari_a:
Vulpea firoscoasă!  :D
Fox Snow Dive - Yellowstone - BBC Two

Mari_a:
P-alea cu "I am Maru" le stiti? Sunt zeci, daca nu chiar sute de filmulete cu Maru - o femela Scottish Fold , postate pe youtube de stapanul ei - "mugumogu", un japonez.
Are "o problema" cu... cutiile!  :D
特訓するねこ。
箱とねこ8。-A box and Maru 8.-
大きな箱とねこ。

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă