Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (119/163) > >>

Mari_a:
En français, monsieur, en français!   :bully:  Nu stiu daca-i place si chat-ul englezesc, dar am s-o intreb!  :crazy2:  Cred, totusi, ca numai cel... birmanez!  :P   
(Dooomne, pana si pe topicul asta se interpreteaza, tâlcuieste si rastalmaceste orisice!  :buck2: )

luciamanta:
   Un film deosebit de frumos, impresionant, de exceptie, pe care l-amprimit pe e-mail de la un prieten drag, foarte sensibil si cu suflet mare!

★The Path Of My Wolf - Fast & Friendly by Jan Rietman

PGabriela:
Animalutele, sunt intr-adevar ceva special in viata oricarui om.
In animalute iti gasesti uneori alinarea sau pur si simplu in timp ingrijindu-le INVETI ENORM DE LA ACESTE MICI VIETATI SPECIALE.
Am avut perusi - din pacate nu traiesc vesnic.
Cel albastru era baietel si il chema COCUT si domnisoara e ALBEATA :) super scumpi, pe cel albastru l-am avut primul si am apucat sa-l invat cateva cuvinte, mi-a luat 5 sau 6 luni pana a spus primul cuvant, dar si cand a facut=o NE-A UIMIT PE TOTI.
Cea alba a ajuns la mine din intamplare, a scapat de undeva, am gasit-o in tufele din fata blocului. Asa au devenit o familie perusii mei :)
Perusii sunt haiosi si galagiosi, cu ei in casa nu poti spune ca exista monotonie, nu ai cum.

admin:
Cand eram copil, nu-mi puteam inchipui viata fara animale in jur. Eram sigur ca o sa am o mica ferma, sau ma rog pe timpul ala sa-i zicem o gospodarie mai mare, asa cum vazusem la bunici. Sa am acolo iepuri, gaini, catel, porumbei si obligatoriu un cal.
N-am din pacate nici unul dintre acestea. Mai merg cand am timp in targul de animale si ma bucur privindu-le, dar atat. Nu ma indur sa imi iau ceva. Poate la anul la Sibiel, daca tot ce mi-am propus imi iese bine, o sa am si cateva animale.
Cel mai greu este cand te legi de un animal. Tii la el, te obisnuiesti cu el, doar ca viata lui este mult mai scurta decat a ta. Si suferi cand nu mai e...
Gabi tin minte cand povesteai de papagalii tai....

admin:
Uitati ce animalut dragut...

!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă