Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
Caroline:
--- Citat din: craluca din Luni, 28 Mai 2012, 16:09 ---ma asteptam sa se inchida topicul cu anuntul meu,nush de ce dar lipsa de reactie am perceput-o ca o respingere... sa fie oare paranoia de la atata amar ce am varsat?... :((
--- Terminare citat ---
Nu, e ceva normal, cum normal este si sa se pastreze tacerea ca respect pentru durerea altuia, mai ales atunci cand stii cum e...
Si ar mai fi o regula nescrisa: la marile dureri n-o sa-ti raspunda nimeni in scris pe un forum online... acesta sau altul. Nu tiu de ce, dar asta se intampla. Poate pentru ca problemele adevarata nu se rezolva aici.
luciamanta:
Cele mai grase animale din lume
http://www.animale.ro/articole/fa-cunostinta-cu-cele-mai-grase-animale-din-lume?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=weekly
Caroline:
Saracele... Ajung si anumalele de companie sa fie atinse, vrand-nevrand, de flagelul oamenilor... :thumbdown:
luciamanta:
Da, Caroline, animalele de companie împrumută foarte mult din trăsăturile stăpânilor lor, din obiceiuri si chiar din comportamentul acestora. Cum se numeşte acest fenomen? Umanizarea ori dimpotrivă, abrutizarea acestor animale? :D
luciamanta:
Un câine îşi copiază stăpâna:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă