Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
luciamanta:
Curiozitati despre furnici
http://www.zooland.ro/curiozitati_despre_furnici-7538.html
Caroline:
Lucia, o sa salvez link-ul, e mai interesant decat lectia din manual. Multumesc!
Personal mi-a ramas in minte asta : "Fiecare furnica prezinta 2 stomacuri: intr-unul acumuleaza mancare pentru sine, iar in celalalt pentru colonie." Mda... salariul brut si salariul net, diferenta fiind impozitele. :buck2:
luciamanta:
Caroline, da, este foarte interesant articolul, furnicinile sunt o minune a vietii!
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 18:43 ---
"Fiecare furnica prezinta 2 stomacuri: intr-unul acumuleaza mancare pentru sine, iar in celalalt pentru colonie." ....
--- Terminare citat ---
egoiste rau , pentru greiere n-ar da o frimitura , bieti artisti, nu-i apreciaza nimeni ! :magic:
craluca:
'neata copii,
cred ca n-are legaura cu discutia despre furnici, dar vreau sa va spun ca mi-a murit perusul azi-noapte la 24 si nu credeam sa ma afecteze in halul asta; plang continuu si nu-mi revin;ma simt vinovata ca din cauza mea cred ca a patit-o; l-am scos la fereastra sambata (cand mi s-a parut ca e mai calda atmosfera-de plouat nu ploua) ca se bucura enorm de cate ori il scoteam la natura si pasarele; si cred ca a racit, ca scotea zgomote ciudate si tinea ciocul deschis neputand sa respire. In cateva ore s-a curatat...M-am obisnuit si atatsat de el foarte tare. Acum a ramas fetita singura si este apatica, si o liniste in casa ca ma pufneste plansul doar cand ma uit inspre colivie. Nu stiu ce sa fac, sa iau altul acum ,repede...
(plange afara plange si sufletul meu...) :'(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă