Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (103/163) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: valaura11 din Duminică, 22 Aprilie 2012, 11:05 ---     Bobita, catelul bolnav ..... E catelul fratelui meu pe care-l adora.

--- Terminare citat ---

imi pare rau de el Aura, se pare ca animalele pe care le avem in preajma noastra reusesc sa ne devina dragi si sa ii consideram ca membri ai familiei.

cat despre filmuletul cu tupeul are si final....
.... si cica nu e indicat sa atentezi la mancarea unei feline  

janeta:
BOO

Cachorro Boo :)

almi_gabi:
jani, de cate ori vad caini specia asta ma intreb daca sunt catei sau ursuleti  :)

janeta:
asa-i , gabitz . pomeranianul parca ar fi o incrucisare intre ursulet si chow-chow .

Caroline:
Regret sa va dezamagesc, da' mie astia nu mi se par caini adevarati. Eu am avut ciobanesc german (tot liceul) si doberman (in facultate si dupa, inca 10 ani)... Frati-mio era de parere ca ultima, Cora, catelusa de doberman, pe care o adusesem acasa in brate, in masina, suportand toate muscaturile ei inofensive de puiut, ajunsese sa ma imite pana si in modul in care se trantea ca din pod pe canapele si se cuibarea langa sobe iarna. Ca sa nu mai spun ca ne aducea papucii la usa diferentiat, fiecaruia papucii lui, depinde pe cine simtea ca vine acasa in vacanta. Asta da, relatii...  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă