Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
silviu:
Pisică neagră cu noroc. A moştenit o avere fabuloasă
Tommaso, un motan în vârstă de patru ani, a fost salvat de la o existenţă mizeră pe străzile din Roma, pe când era pisoi. Acum, este mândrul moştenitor al unei mari sume de bani, plus acţiuni, locuinţe în Roma şi Milano şi teren în regiunea Calabria.
hahaha! asta isi poate permite s-o ia pe ashera.
almi_gabi:
m-ati zapacit de tot cu pisici din astea care costa cat un iaht ::) nu sunt urate dar par rele, chiar periculoase 8)
mai bine va arat eu o pisica jucausa - de ce oare toate pisicile stau la geam ??
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 11 Decembrie 2011, 10:48 ---m-ati zapacit de tot cu pisici din astea care costa cat un iaht ::) nu sunt urate dar par rele, chiar periculoase 8)
--- Terminare citat ---
chiar asa! >:( eu mi-as lua o dama de companie. nu sunt rele, sunt frumoase si jucause. si sa vezi terapie, nene! 8)
Mari_a:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 11 Decembrie 2011, 10:48 ---de ce oare toate pisicile stau la geam ??
--- Terminare citat ---
De curiozitate. A mea are un obicei: dimineata, trebuie "sa ia aer"! Vara iese pe balcon, iar acum pe pervaz - indiferent ca ploua, ninge, viscoleste. Daca uiti sa-i deschizi, iti cere ea, te miauna, iti arata ce vrea.
Se uita dupa tot ce misca, in special dupa pasari. Odata fiica-mea a venit tipand din sufragerie, m-a speriat si pe mine, nu intelegeam ce se intampla: pisica prinsese o vrabie pe balcon si fugea cu ea in gura prin casa! Aia se zbatea in dintii ei! Nu-i facuse nimic, i-am luat-o si i-am dat drumul!
Alta data la fel, aud tipete din bucatarie. "Ia-o d-acolo!" Iesise chiar pe marginea pervazului, isi luase "pozitia de atac "si maraia la niste gugustiuci de pe marginea balconului, care e la ceva distanta... Daca sarea la ei...
Intr-o dimineata, cam acum un an, incarcam in masina niste bagaje. Deodata, "zvaarrrr, buff" - cade langa mine o pisica portocalie-vargata. Era curata, era clar ca nu din pom a cazut, ci de la vreo fereastra. A murit pe loc. Imediat a aparut si stapana (o doamna la vreo 60), in pijamale, plangand: luase plasele de tantari de la geamuri si pisica inca nu se prinsese... Era disperata ca nu stia ce sa faca cu ea, nu o lasa inima sa o arunce la ghena. Am luat o cutie de carton din spatele unui magazin, am pus pisica in ea si am pus-o in masina... I-am promis ca o ingrop eu in curte. Si asa am facut, insa mai intai am plimbat-o pe la doua supermarketuri si vreo trei verisoare... Cand le spuneam ca am o pisica moarta in portbagaj, nu ma credeau!
--- Citat din: silviu din Duminică, 11 Decembrie 2011, 11:47 ---chiar asa! >:( eu mi-as lua o dama de companie. nu sunt rele, sunt frumoase si jucause. si sa vezi terapie, nene! 8)
--- Terminare citat ---
Pai si crezi ca te costa mai putin ca o pisica? ;D
almi_gabi:
cand vad pisici pe la geamurile caselor incep sa ma stramb la ele, sa dau din maini, sa agit vreo "naframa" e greu pana ma observa ca apoi nu se mai deslipesc - sunt cu ochii pe mine ca si cum cine stie ce "nemaipomeneala" ar vedea ;D - cred ca unele se plictisesc numai in casa
in schimb daca fac la fel cu o maidaneza nici macar nu ma baga in seama, sunt de-o indiferenta ce n-ai vazut 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă