Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
Mari_a:
Mah, la fotbalisti nu m-am bagat ;D
sastisit in sensul de plictisit, satul, scarbit .
Bunica-mea il folosea des: Asa mi-e pofta de cozonaci, ca o sa fac douazeci, sa ma sastisesc de ei! (sa ma satur, sa mi se ia)
pocama:
"Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de distinctie...nu sunt atat de credincios, nici atat de devotat...Sunt doar o fiinta umana."(Anonim)
"Putem judeca inima unui om dupa modul in care trateaza animalele."(Immanuel Kant)
"Animalele si natura sunt lucruri mici pentru om doar daca insusi omul este mic."
almi_gabi:
duminica, cand mai era inca soare pe acoperisul de vizavi cativa porumbei se "rasfatau" la soare
Mari_a:
Aoleu! Sa se rasfete in parc, in padure, unde vor, ca-s satula de ei! E in bloc la mine unu' care-i hraneste, practic ii creste din balcon! N-ai cu cine sa te intelegi - mai acum cativa ani avea si cocosi de munte intr-o cusca! Si-a montat niste suporti in afara balconului si pe la toate ferestrele si-i vin stoluri de porumbei si gugustiuci, cred ca-s sute! Curg boabele si firimiturile de paine pe toate geamurile de mai jos! Desigur ca nu stau numai la ferestrele lui, ci la toate de primprejur! Nu-ti zic ce lasa astia pe masini, iar pe pervazuri trebuie efectiv sa cureti cu racleta dupa ei! Plus ca pisica mea innebuneste cand stau si-si cauta-n pene si ganguresc pe la geamuri!
almi_gabi:
asta Mari cred ca se intampla cam in toate blocurile - tu de ce crezi ca stateau "aripatele" celea pe acoperisul de vizavi -ca tocmai vecinul de la etajul superior le da de mancare in strachini pe toate pervazurile de la camere - a fost la un moment dat un scandal monstru - sa termine cu porumbeii - nu le-a mai dat de mancare o luna dupa care a continuat sa faca ce stia el mai bine - asa ca la 2 zile stau si frec la pervazuri si geamuri si tocuri de ce lasa in urma si mai nou si-au gasit si o "pasiune" sa ciugule plasele pentru tantari - de unde le'o fi venit ideea :o
da' recunoaste ca's simpatici :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă