Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (77/163) > >>

varsator38:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 21 Noiembrie 2011, 21:35 ---Ia uitati-va la astaaaa! 

--- Terminare citat ---

ce privire!!!
frumoasa foc!
Mari vezi sa nu te atasezi prea tare de ea...sa nu ti se lipeasca de suflet! :)

Mari_a:
 O, da, Iuliana. A mea e birmaneza si nu se pisiceste cum fac cele de la curte, de care nu mai scapi! E dragastoasa numai din cand in cand, cand are ea chef!
Tarcata asta, carei ii place sa doarma in pom, e cea mai prietenoasa

;D  admin, nu-i neaparat sa fi fost motanul-tata siamez. Poate pisica a avut ascendenti de rasa...
Apropo, stiti ce pretentioase sunt pisicile la parteneri? Am incercat si eu sa o imperechez cand era mai tanara - acum are 13 ani. Am cautat nu numai sa fie de aceeasi rasa, dar sa nu fi fost corcit cu nimic - sa aiba manusi, sa aiba coada stufoasa, culoarea pe cap, pe bot etc. Insa ce-mi placea mie nu-i placea ei! Nimic nu i-a placut! Ii inchideam in baie degeaba: pe toti ii batea!  ;D
Cred ca a luat apucaturile stapanei!   ;D

Nu ma atasez! Afara din casa mea!  ;D 

silviu:
Maidanezii vor putea fi eutanasiaţi

Legea privind gestionarea câinilor fără stăpân, care permite inclusiv soluţia eutanasierii animalelor dacă autorităţile locale o consideră oportuna, a trecut marţi de Camera Deputaţilor şi merge la promulgare.

pocama:
In curand vom citi:"Oamenii vor putea fi eutanasiati".Mare paguba...Nimeni nu are voie sa ia viata cuiva, pentru ca nimeni nu este in stare sa dea viata cuiva.Nimic nu ramane nepedepsit.Urata stire!Sunt revoltata.

silviu:
Deputat PDL: E mai ieftin să ucizi un câine decât să-l sterilizezi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă