Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (72/163) > >>

Mari_a:
Gabi – in urmatoarea viata, pisica as vrea sa fiu.
Despre scoica de rau: cand eram mici (si lacul era muult mai curat) fratele meu impreuna cu un var adunau scoici si raci, pe care bunica-mea ii gatea. N-am putut nicodata sa ma apropii – numai ei mancau.
Nici azi nu mananc d-astea de apa. Afara de peste.

almi_gabi:
stii mari, fac cum fac si tot pe langa apa o dau - acum daca zisesi' de scoici si peste mi-am adus minte ca mie imi plac pinguinii - sunt simpatici- ultima data am vazut cativa  asta vara la Viena - ne-a dus Gigi la gradina zoologica de la palatul Schönbrunn - am facut o gramada de poze acolo - dar cred ca mai interesanta este aceasta  a lui Paul Nicklen

Mari_a:
 :)  Si eu ! Super poza! Asta e facuta de profesionisti. Cred ca a lasat aparatul (si ce aparat!) in apa - la panda - am vazut pe National Geographic cum se fac astea...
Eu pun una facuta cu manutele-astea doua, in 2008, la Letea:  cai.

almi_gabi:
azi aveam un drum de facut aici in cartier dar mai la periferie - vad si o raza da soare afara si purced la drum - la intoarcere trec pe langa un parculet d'asta nou cu trei copacei si 2 leagana si o "tarla" de maidanezi - si imi vine ideea magnifica - zic - mai "baieti" ce bine v-ar prinde voua o sedinta foto - la inceput nu au fost ei lamuriti ce se intampla , apoi au devenit curiosi caspre sfarsit sa se enerveze  :o cumplit si sa se repeada a latra la mine ca la un "facator de rele" - greu i-am convins vor fi vedete - nu prea erau multumiti  8)

Iuliana:
Permiteti sa fac prezentarile: el e Max  :)
Are 11 ani, e nascut in aceeazi zi cu mine (alt an, desigur  :P) si se pare ca a copiat destinul meu, e tot "single" si el   :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă