Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
almi_gabi:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iulie 2011, 23:59 ---despre animale care adopta oameni...:))
ca asa s-a intamplat la noi. pisica Cat (pe care o fac publica, sa vada toti ce "fiara" e :)) ) a fost data afara pe usa si a reintrat pe geam, de nenumarate ori, pana am capitulat si am lasat-o sa-si faca rezidenta la noi. ne-a imblanzit cu ochisorii ei rotunzi si verzi. voi i-ati fi rezistat? ;)
--- Terminare citat ---
insistenta Cat :D si frumoasa pe deasupra - cred ca iti pare bine ca acum o ai :)
almi_gabi:
mereu m-au distrat animalele fara stapan care isi gasesc resurse de pe unde nici nu te astepti
un catel comunitar care se "adapa" din fantana parculetului din Cap Aurora - banuiesc ca acolo isi potolea zilnic setea - parea de-al casei ;D
micaela:
hadrian, zau ca e nostim bradutul si cu grija manufacturat. ;) e o demonstratie de creativitate. :)
micaela:
da, Gabitza, acuma mi-e foarte draga. :) ma gandeam, intr-o zi, mergand pe strada si privind cu atentie alte pisici, ca s-a repetat un pattern... cand eram f. tanara, nu aveam o simpatie speciala pentru copii (imi placeau, dar nu exagerat). dupa ce l-am avut pe fi-miu, brusc am capatat o enorma slabiciune pentru toti picii. la fel si cu pisicile... inainte de a ne adopta Cat, pisica era un animal neinteresant si nepreferat :). acum urmaresc cu duiosie toate felinele de pe strada. le privesc cu alti ochi... cu cei ai sufletului... :)
extrapoland, poate ca pentru a iubi oamenii trebuie sa ajungi sa iubesti macar unul cu adevarat. ;)
hadrian:
Animalute din actiuni SC... Primi trei "catelusi" sint din actiunea de pe Transfagarasan, fiind "clienti" ai hotelului Bilea Cascada, iar ceilalti trei sint din actiunea Cheile Nerei, fiind "luati in chip" de pe linga pensiunea Dora, si de pe Clisura Dunarii.
Eu spun ca sint frumosi cu totii, desi doar Malamutul si Ciobanescul German, daca sint "curati", par de rasa...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă