Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
anamama13:
cum se poate sterge un mesaj ??? va rog, daca stie cineva sa-mi stearga ultimele 4 incercari dezastruoase de a posta poze.... nu reusesc.... imi pare rau..
Remy:
Momentan optiunea de a sterge mesaje ( chiar si personale ) pentru useri nu este activata . Cu permisiunea ta o sa-ti sterg ultimele incercati de a posta poze . Pentru viitor poti folosi optiunea de poze atasate din casuta albastra de jos de sub mesajul propriu-zis sau optiunea recomandata de marcutza cu tinypic care spre rusinea mea nu o cunosc nici eu in acest moment dar o sa ma interesez .
anamama13:
multumesc mult de tot... ar fi bine daca am putea avea optiunea de a ne sterge mesajele proprii atunci cand sunt gresite... pe de alta parte, ar putea exista abuzuri gratuite, gen "m-am suparat si imi iau jucariile cu mie... " asa ca e mai bine sa fie moderatorul cel care hotaraste ...
acea optiune cu atasamente am folosit-o cu succes, dupa cum se vede din postarile anterioare... eu incercam sa postez o poza in interiorul mesajulu, ca sa zic asa, cu acel tinypic cu care am tot incercat dar nu imi merge... asta e, voi ramane la ce stiu.... multumesc inca o data
steliana:
Am renunţat la copii de casă.
Dar am nişte nepoţi de casă...
o minune. Sunt în Oregon, USA.
Am să vă arăt poze cu tot confortul lor.
Căsuţă, baie, alea, alea.
Crista:
si stiu sa spuna 'multumesc' ?Cum arata ca se bucura?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă