Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (36/163) > >>

luciamanta:
Cu multă plăcere!

marcutza:
soimul meu/catalin, vrea caine  :-\ rasa golden retriever  :-\

ce ma sfatuiti ?  :( stiu ca-i destul de scump ca si pret.

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Vineri, 15 Aprilie 2011, 21:59 ---soimul meu/catalin, vrea caine  :-\ rasa golden retriever  :-\

--- Terminare citat ---

un caine aduce bucurie dar iti ocupa si mult timp. e foarte dragalas cat e mic dar apoi creste si are nevoie de atentie si spatiu.
 parerea mea - daca e sa iei un caine si sa-l cresti in apartament la bloc alege macar unul de talie mai mica

sau mai la moda e alta varianta  ;D  ;D ;D ;D
Foca Zaika - animal de companie

marcutza:
daaa, foca imi trebuia  :D :D :D

vrea caine noah, sincer nu-l vad pe soim cu catel rasa chiuaua  :D si mi-a spus ca nu-si doreste asa ceva  :)

silviu:

--- Citat din: marcutza din Vineri, 15 Aprilie 2011, 21:59 ---soimul meu/catalin, vrea caine  :-\ rasa golden retriever  :-\

--- Terminare citat ---
stai in banca ta! soimul tau are vreo 11 ani acuma, nu? sa-ti traiasca, sa fie sanatos si baftos. peste vreo 6 - 7 ani, daca nu chiar mai devreme, soimul tau o sa plece la intalnire cu soimaritzele si o sa-l doara in basca de retriever, iar tu o sa scoti cainele la plimbare de cel putin 2 ori pe zi, fie viscol, fie ploaie, fie canicula. isi va murdari blana si va trebui ca dupa fiecare plimbare sa-l bagi in cada si sa-l speli frumusel, asta daca nu cumva, dupa ce se vede eliberat din lesa, sare direct in pat sau in fotoliu.

despre costuri... :( deparazitari externe si interne cam o data la 4 luni, vaccin anual, hrana industriala de calitate plus cheltuieli neprevazute: raceste si-i curge nasul, urineaza rosu... partea buna e ca vei economisi banii pe care ii cheltuiesti acum pe excursii si tabere, pentru ca nu vei mai putea lipsi de acasa :D

crede-ma ca stiu ce spun: am 2 caini de talie mare si m-au terminat. fiul meu avea cam tot varsta soimului tau cand a insistat sa luam caine, apoi, cand nu a mai avut chef de el iar eu i-am reprosat ca el si l-a dorit, mi-a spus cu o sinceritatea admirabila: da' ce? tu te-ai luat dupa mine? eram un copil pe vremea aia >:(

acum, daca as avea de ales, nu as mai tine caini in apartament nici sub amenintarea lui terente. as prefera sa ma alerge el, sa ma prinda si sa-mi faca ce vrea, decat sa mai am in grija 2 caini :'(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă