Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
luciamanta:
--- Citat din: maria171 din Vineri, 02 Iulie 2010, 15:35 ---lucia, acum am aflat
pisica va fi operata de dr tanase, seful catedrei de chirurgie de la facultate
--- Terminare citat ---
Maria, scuze, dupa ce am vorbit cu tine la pranz, am plecat de la serviciu si am avut multe treburi de facut. Maine dimineata o sa merg cu una dintre cateluse, cu Ely, care are gena de labrador, la Facultatea de Medicina Veterinara, la dna dr. Crisitina Farnoaga. Ely are otita si nu ii merge prea bine dupa operatia de castrare, sunt cam necajita. Te pup cu drag
luciamanta:
--- Citat din: maria171 din Vineri, 02 Iulie 2010, 15:35 ---lucia, acum am aflat
pisica va fi operata de dr tanase, seful catedrei de chirurgie de la facultate
--- Terminare citat ---
Maria, maine o sa intreb la facultate de dr. Tanase. Cand va fi operata pisicuta?
luciamanta:
--- Citat din: maria171 din Vineri, 02 Iulie 2010, 14:48 ---uite aici discutii despre pisicuta
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?804-Astia-sunt-oameni-Eu-cred-ca-nu-dar-nici-nu-stiu-unde-ii-pot-incadra/page6
se pare ca s-a gasit un medic si in cateva zile va fi operata
--- Terminare citat ---
Maria, de abia acum am intrat pe site-ul referitor la animalute, m-am inscris si am aflat detalii despre pisicuta
maria171:
lucia, imi pare rau de catelusa ta
stiu prin ce treci
te uiti la ea si nu stii incotro sa o apuci
te simti neputincioasa si ti se rupe sufletul
sunt sigura ca sunt putini cei care inteleg
pentru multi parem nebuni
la mine a murit o porcuta sapt trecuta
stapanii mi-au adus-o pt ca aveau bilete de concediu luate din februarie si trebuiau sa plece
nu iti spun cate nu am incercat cu porcuta!
degeaba
sfatul meu este, intra pe site
acolo sunt 2 doamne care au animale salvate si au trecut prin multe cu ele
sigur te vor ajuta
experienta conteaza fff mult
numai bine
luciamanta:
--- Citat din: maria171 din Sâmbătă, 03 Iulie 2010, 09:43 ---lucia, imi pare rau de catelusa ta
stiu prin ce treci
te uiti la ea si nu stii incotro sa o apuci
te simti neputincioasa si ti se rupe sufletul
sunt sigura ca sunt putini cei care inteleg
pentru multi parem nebuni
la mine a murit o porcuta sapt trecuta
stapanii mi-au adus-o pt ca aveau bilete de concediu luate din februarie si trebuiau sa plece
nu iti spun cate nu am incercat cu porcuta!
degeaba
sfatul meu este, intra pe site
acolo sunt 2 doamne care au animale salvate si au trecut prin multe cu ele
sigur te vor ajuta
experienta conteaza fff mult
numai bine
Maria, multumesc pentru sfaturi si pentru gandurile frumoase. Azi am fost la facultate, toti doctorii erau in examene cu studentii, numai dna dr. J. Mocanu era de garda si era f.f. aglomerata. Domnul dr. Tanase, de care m-am interesat, era tot in examene. Am aflat ca este un chirurg f.bun. Pe dna dr. Cristina Fernoaga nu am gasit-o, o sa mai merg luni la facultate. Oricum, se pare ca, Ely va trebui reoperata, deoarece face intoleranta la ata chirugicala cu care a fost cusuta cu ocazia castrarii din data de 10 aprilie 2010. Ma bucur ca esti iubitoare de animale, de aceea, am o sensibilitate aparte pentru tine. Te pup, numai bine
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă