Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
maria171:
am vazut pozele cu biata pisica
de fapt nu am putut sa vad decat 2
sa dea D-zeu sa o poata ajuta cu ceva
tinem pumnii
multam si pupici
Ayouni:
da maria171, sa le tinem pumnii, informatia completa a plecat deja la 200 de persoane si de obicei astfel de cazuri isi gasesc rezolvare, intr-un fel sau altul. oare exista cineva pe forum care ar putea sa scrie un articol si sa-l trimita la un ziar sau la vier pfoten, cu poze cu tot?! pentru maltratarea animalutelor in unitatea aceea militara...
maria171:
o amica a scris la organizatia PETA, rugandu-i sa se implice in problemele care sunt cu animalele
ei i-au raspuns ca nu au inca reprezentanta in romania
stiu ce cei de la vierpfoten, cred ca fac treaba buna
oricum nu cred ca pot intra in unitate
daca s-ar face o sesizare la comandant probabil ca in urmatoarea ora toti ar vana cainii si pisicile din unitate si le-ar da afara si ar avea probleme si persoana care a scris
e o problema spinoasa
:'(
Ayouni:
@maria si ceilalti forumisti!
s-au strans ceva banuti pentru pisoi! acum am o nelamurire, si nu numai eu ci si colegele mele. OK, noi dam banii dar cum stim ca se vor duce acolo unde trebuie? scuzati aceasta intrebare dar dupa ce am vazut filmul filantropica am inceput sa ma indoiesc de veridicitatea anumitor cauze asa zise nobile... mai ales in momentul de fata unde moldova este damnificata si unde este nevoie de foarte multa solidaritate si ajutor concret. bine, facem si o actiune in acest sens dar e altceva.
asadar, imi spune si mie cineva daca e ok sa dai banii asa pentru cauza felina, fara sa-ti mai pui si alte intrebari, sau exista un mod de a te asigura ca pisoiul acela strivit de gheata militarilor va fi operat?!
maria171:
intrebarea ta e foarte justificata
singura solutie e sa platesti direct doctorului, dupa operatie
si eu as gandi la fel
vorbim in particular mai mult
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă