Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (23/163) > >>

maria171:
dragii mei
am primit un mail care m-a impresionat
daca puteti ajuta cumva sau stiti pe cineva care o poate face...
uitati mail-ul

Crezi ca printre cunostintele tale exista cineva care sa adopte o pisica cu care s-a jucat fotbal? a fost operata o data, i s-a pus tija (labuta din fata), a fost din nou pe post de minge, labuta e praf, numai rana, probabil va fi amputata. Inapoi nu se mai intoarce;pisicile au baza pe laba din spate.

ce oameni pot face asa ceva?
or mai fi oameni?

Ayouni:
@maria171, ingrozitoare poveste... am observat ca la unii oameni exista un fel de inversunare impotriva animalelor, cai, caini, pisici, pe care din cine stie ce frustrari, ii agreseaza fizic.  foarte trist. imi pare rau ca nu pot ajuta biata pisicuta.  ;) dar ma intreb, daca a fost maltratata asa de tare, probabil are leziuni interne grave; nu cumva prelungindu-i viata, este chinuita si mai tare?!

maria171:
se poate si asta, sa aiba leziuni interne
ar fi buna o ecografie
pt un porcusor de guineea o ecografie costa 1 mil

am inteles ca se intereseaza o organizatie de pisicuta asta, pana la urma
oricum parerea mea e ca generatia mea nu va apuca sa vada o viata mai buna pt animale
poate cei care vin dupa noi sa poata face ceva educatie in domeniu
noi pe forumul de porci-gemon- avem niste copii (puitni) pe care ii tinem pe langa noi si ii incurajam sa invete
e o fetita pe care parintii au obligat-o sa isi dea porcutele si ea a ramas cu noi si acum la expozitie a ajutat f mult
a ajutat la aranjarea spatiului, a venit in fiecare zi si a vorbit cu vizitatorii
asta pt ca asa a vrut ea

Ayouni:
@maria171, vezi ca ti-am trimis un mesaj personal, raspunde repede pls.

Ayouni:
@am retrimis informatia unor colege cu suflet mare, sa vedem ce iese.  oricum, pentru astfel de situatii, se poate loga un anunt pe site-ul:
http://www.adoptiipisici.ro/
se pare ca functioneaza.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă