Scrise de noi > Articolele noastre
Bagajele preludiu sau chin înaintea călătoriei?
mihaela1961:
Daca e vorba de o calatorie de mai multe zile, neparat imi trebuie macar o zi inainte dedicata acestui eveniment.Asta pentru ca las bagajele in ultimul moment, ceea ce ma face de multe ori sa constat ca trebuie sa mai cumpar ceva.
Sa va relatez ceva amuzant.Se apropia Revelionul 2013 la Geoagiu.Tinuta programata pentru noaptea de revelion era pusa in bagaj, asta inainte cu 3 ore de a pleca de acasa.M-am razgandit brusc(mi s-a parut ca era adecvata unei cucoane care 'bate lejer 60 de ani'), drept pentru care mi-am cumparat alta rochie 'pe ultima suta de metri'.
Alta intamplare amuzanta: sunt o mare consumatoare de ness.Acum trei ani cand am plecat in excursie in Franta, mi-am uitat acasa taman ce consideram eu cel mai important intr-o excursie: nessul.Noroc ca ajungand la Bucuresti cu un Intercity la 12 noaptea, am avut timp o noapte intreaga sa imi achizitionez prea pretiosul ness.
Cum imi pregatesc vestimentatia pentru excursii? 'Degrevez' dulapul de cel putin jumatate de garderoba pe care o insir 'pe unde se poate'.In concluzie camera 'este sufocata' de haine.Bineinteles ca dupa ce pun in bagaje ce imi trebuie, nu mai am timpul necesar sa pun restul la loc,ramanad ca 'misiunea' sa fie indeplinita dupa ce ma intorc din excursie.
:) :)Eu va relatez toatea astea, luandu-ma drept exemplu negativ: 'ASA NU' ! :oops:
wonderland:
Eu văd că aplic încă sistemul: ceva de drum, ceva de dormit, ceva de seară, ceva de zi...
De obicei uit ceva de ploaie sau de vreme radical schimbătoare, dar nu am pățit nimic tragic din cauza asta :).
Acum, constat că ar fi bine să îmi schimb obiceiul de a îmi face bagajele în două etape. De la prima până la a doua, stric buna organizare inițială și mă complic în dileme decizionale inutile.
PGabriela:
--- Citat din: dauina din Luni, 06 Mai 2013, 20:01 ---uite cum fac altii....
--- Terminare citat ---
Dauina -
Am aplicat sfaturile din acest filmulet, mi-a prins foarte bine. intr-adevar nu e tot una cum impaturi hainutele de drum.
Multumesc pentru postare !!! Mi-a prins tare bine, facand la fel am constatat ca bagajul a fost mult mai lejer :) si usor fata de alte dati.
Sunrise:
din ASA NU invatam eficient:)
si eu plec cu nessul aproape oriunde, imi da o stare de liniste sa stiu ca nu depind de nimeni pentru a-mi bea prima cafea. Pot uita- si chiar uit adesea zaharul sau lingurita- insa am ce e mai important! mai ales ca de la o vreme ma trezesc ireal de devreme, nu-mi vine sa cred ca-s tot eu... dar uite asa am timp sa citesc pe-ndelete diverse subiecte de pe forum
mihaela1961:
Bine ai venit in randurile noastre, 'Raza de soare'!
Sper sa gasesti subiecte cat mai interesante pe aici!
Cand ma gandesc ca asa am inceput si eu pana la 'intalnirile live'-exact cu forumul! :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă