Scrise de noi > Articolele noastre

Bagajele – preludiu sau chin înaintea călătoriei?

<< < (4/6) > >>

cartex:
Au intraaaaaat !!!!! :yeah:
Drept e  ca mi-am pus lucruri doar absolut in-dis-pen-sa-bi-le, adica am procedat ca un barbat , fara sa ma gindesc la cochetarie :angel:
Daca o sa-mi lipseasca ceva, va spun la intoarcere :-*

wonderland:
Cum spuneam, azi rasfoiesc printre articole  :giggle:

Asta cu bagajele, o tema relativ banala dar importanta pentru membrii SCT, nu?  Si chiar s-au dat sfaturi utile si ne-am amuzat cat a fost vie discutia.
Si inca mai este loc, nu? II invit pe cei mai noi, mai ales cei care au plecat excursiile lungi, unde sunt restrictii legate de dimensiuni si greutate, sa ne relateze cum e cu facutul bagajelor - preludiu sau chin?  :whistle:

cartex, nu ne-ai mai spus daca ti-a lipsit ceva. :kissing:

noiembrie:
...cuvantul acesta,preludiu,se mai folosea undeva,dar nu imi mai amintesc... :giggle:

wonderland:
 ;D Acu depinde, daca ai reprezentarea, poate nu-i asa important cuvantul in sine.  :kissing:

In contextul dat, l-am folosit in sensul ca, daca am totusi un sistem presetat de facut bagaje...

--- Citat ---Uite asa facutul bagajelor devine un preludiu, o trezire a placerii calatoriei si o asezare în starea în care te concentrezi doar pe ceea ce conteaza – relaxarea, buna dispozitie, trezirea deplina a emotiilor întâlnirii cu locurile si oamenii spre care te pregatesti sa pleci.

--- Terminare citat ---

Adica iti lasa timp de anticipare a placerii care, in acest fel, va deveni mai intensa.

Ups, acu nu mai stiu daca vorbesc de bagaje sau de ceea ce nu-si mai amintea noiembrie.  :2funny:

cartex:
   Recitind ce-am postat acum ...ceva ani , devin si eu un pic nostalgica ,gandindu-ma la acea perioada ... Wonder, te pricepi la "sapaturi arheologice"  ...si nu numai ! :-*
   In legatura cu bagajele si cu preludiul....hmmm...   nu simtiti si voi ca anticiparea intensifica actul in sine ?!!! La bagaje si la calatorie ma refer,nu va ganditi la altceva... :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă