Scrise de noi > Articole turistice

Muntele Ceahlău – provocare, legende și mistere

<< < (2/3) > >>

cartex:

Photo by me..... Ceahlaul .... prima mea iubire ''montana'' :smitten:

cartex:

resim gönder

Scuze.... dar eu inca ''ma lupt'' cu gasirea modului de a reda size-ul la fotografii.... :(
Acum iese, oare?! :idiot2:

wonderland:
Ceahlaul vazut de sus :thumbup:

foto by Ioan Panaite

admin:
Vai doamne' deja ma vad pe poteca aia... *|* *|* *|*

Boala grea asta cu... frenezia, de fapt "nebunia" cu muntele... Nu mai am stare...Acum doua zile cand am vazut ca inevitabil trebuie sa o iau spre Germania si ratez iesirea de week-end, ma apucase frustrarea...Dar totul s-a schimbat, nu mai plec in Munchen  :dance: :dance: :dance: asa ca plec spre Gatu Berbecului. De acolo sau spre Canaia sau trec "dealul" catre Oncesti - Platinis...A si nins, asa ca e perfect...

Si pt ca am cam batut campii offtopic pe aici, revin la Ceahlau...Nu stiu de ce muntele asta intotdeauna mi s-a parut ceva special, individualizat si poate chiar un pic asa, cum sa-i spun... provocator. Poate ca am Cindrelul si Fagarasii la doi pasi si m-am obisnuit cu ei...nu stiu...Sau poate ca intradevar este un pic miraculos ... Sau poate ca am citit multe povesti frumoase despre el...Oricum abia astept sa ma "cocot" pe el...

wonderland:
nu mai e mult si esti cocotat pe Ceahlau, Gigi. La ce...agenda ai, nici nu stii cand zboara timpul :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă