Scrise de noi > Articolele noastre

"Indragosteala" sau iubire?

<< < (14/16) > >>

Caroline:

--- Citat din: bog68 din Miercuri, 17 Aprilie 2013, 16:12 ---Trăim când avem un țel în viață, când tindem către ceva.
Trăim cu adevărat când ne bucurăm de dorințele împlinite azi și desenăm dorințele de mâine. Altfel, suntem păpuși de cârpă într-o piesă uitată de lume...

--- Terminare citat ---

Parerea mea - nu-i de iertare, e intru felicitare! Imi place tare ce-ai scris.  O0

In ce ma priveste... Pai, sa recapitulam ultima saptamana. Vineri am fost la un curs la care m-am simtit foarte bine cu colegii mei. Sambata am avut musafiri - prieteni, duminica - familia. Luni am primit de la clasa a V-a urmatoarea declaratie: "Nu ne-am vazut de mult. Ne-a fost dor de dumneavoastra." (dupa o saptamana de vacanta). Marti mi-au venit rezultatele (castigatoare) de la doua concursuri, prin care azi am facut fericiti cativa copii. Maine o sa-i fac fericiti pe altii, care trebuie sa primeasca cate un 10 pentru participarea (castigatoare la un simpozion. Asta maine dimineata... dupa-amiaza, e a doua sesiune de la cursul de vineri. Si tot asa.
Toate astea nu sunt cumva... iubire?  :)

Soare:
''Îndrăgosteala''duce la visare,la feerie,la idealuri,deși nu e rău,în schimb,IUBIREA te îndeamnă la acțiune, la fapte,la ''muncă''...

silviu:
pe mine si indragosteala ma indeamna la fapte, la actiune... mai putin la munca.  iubesc orice activitate care nu degenereaza in munca.

mihaela1961:
http://www.ralix.ro/indragostirea-calea-catre/

come undone:
Cred ca atunci cand suntem indragostiti, tindem sa ne aratam doar partea frumoasa, doar calitatile, si tot asta vedem si la partener. Este momentul promisiunilor, soaptelor, cuvintelor frumoase si a momentelor de magie.

Iubirea exista atunci cand incepem sa vedem defectele partenerului si sa le acceptam (intr-un caz fericit sa le si iubim) si constatam, cu mare fericire, ca si el/ea ne accepta partile mai putin bune. Este momentul in care faptele vorbesc de la sine, in care citim acel "te iubesc" in ochii persoanei de langa noi si incepem, usor usor, sa construim un viitor impreuna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă