Scrise de noi > Articolele noastre

"Indragosteala" sau iubire?

<< < (12/16) > >>

clara39:
sunt de aceeasi parere cu Carolina...acea dragoste cred  ca mi-as dori sa fie cu mine

mihaela1961:

Superba melodie inchinata iubirii, asa cum numai Leonard Cohen stie sa o cante si sa o traspuna in versuri!!

Caroline:
@ mihaela1961... asta e una dintre melodiile mele preferate, cand e vorba de "fluturi in stomac". Faptul ca tu ai postat-o aici, dupa ce te-ai omorat sa scrii un articol intreg despre, imi face impresia ca nu prea te crezi nici tu ce spui referitor la varsta de 50 si peste... ci ca e doar vorba de zicala "Vulpea care nu ajunge (deocamdata) la struguri, zice ca sunt acri.".

In alta ordine de idei (sau in aceeasi ?!) prietena mea in varsta de 56 de ani, vaduva de 17 ani, mi-a dat azi vestea ca se marita cu canadianul. Un tip pe care l-am perceput extem de tanar ins suflet, pozitiv si cu common touch.

Deci, al treilea caz... iti mai permiti sa persisti in negatie chiar si acum?!  :police:

mihaela1961:
Caro!!!!
Ma omori!Dar ce treaba are conceptia mea 'proprie si personala' cu faptul ca imi place Leonard Cohen de 'mor' !Eu am spus ce cred eu, cum simt eu!Frumosul e frumos oricum!
Eu am spus doar, ca la varsta mea nu mai intrevad nici macar o aripa de fluture in 'perimetrul meu' !
p.s. adeca, io daca sunt hotarata sa nu mai iubesc, nu tre sa postez floricele, colori roz-vezi tematica despre culoare si nici Lenard Cohen?Upss! :oops:
p.s. 2 as sta cu tine cred de vorba o noapte si o zi in fata a n cafele si nu m-as satura!Daca as avea vreo ruda de sex masculin cu suficenta 'dotare la mansarda', zau ca te-as pune in legatura cu el, da' n-am! :'( Tu chiar meriti tot ce e mai bun!

Caroline:
Exact, asta e chintesenta esentei:  :oops:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă