Scrise de noi > Articolele noastre
De pe internet, despre eternul feminin
mihaela1961:
http://cezara.revistatango.ro/2013/03/07/despre-feminitate/
mihaela1961:
Femeile si internetul:
http://lacatusmariusblog.wordpress.com/2010/06/24/16-tipuri-de-femei-it/
Eu una m-am amuzat copios! :D ;D ;D
mihaela1961:
Femeile, de Marius Tuca
Fidele (aproape). Interesante (intotdeauna). Pline de viata.Talentate. Pofticioase. Strangatoare.Cheltuitoare. Nerabdatoare. Absurde (uneori). Tandre. Geloase (mai mereu). Intelegatoare(arareori). Posesive (definitiv). Devotate (cand si cand). Mamoase. Copilaroase. Rasfatate. Victimizate. Pregatite (de orice). Orgolioase (pana la Dumnezeu). Sensibile (si inapoi). Cicalitoare(zi si noapte). Spirituale. Barfitoare (mai tot timpul). Discrete (numai cand vor). Serioase.Gratioase. Slabe (cu dieta).Rubensiene (fara dieta). Feminine. Malitioase (zi si noapte). Sufletiste(ziua).Ganditoare (noaptea). Profunde (de sarbatori). Veninoase (arareori). Pline de compasiune.Cu simtul umorului. Cinice (niciodata). Sarcastice (dupa nunta). Grijulii (dupa botez). Resemnate(dupa al doilea divort). Implinite (dupa primul sau al doilea copil). Distruse (dupa primul ! avort).Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului). Mature (la datorie). Luminate (dupa primulnepot). Sfarsite (de la o despartire). Sarmante (de la un ruj). Copilaroase (de la un zambet).Timide (de la o privire). Rosii in obrajori (de la un gand ascuns). Perverse (de la te miri ce).Senzuale (de la un sarut). Acre (din nimic). Sarmante (de la cercei). Rapitoare (e de la ei sau dela ea). Fericite (din mai nimic). Misterioase (din copilarie). Mistuite (din dragoste). Mironosite (dinrochite sau fustite). Magulite (din auzite). Nepasatoare (dupa moft). Martire (din fire). Dulci (cusuflet din vata de ! zahar ars). Razboinice (in filme). Diafane (primavara si toamna). Translucide(tot pe atunci). Razvratite (de cate ori au chef). Transparente (de la suferinta). Opace (de laindiferenta). Usoare (de la bijuterii). Grele (de la ele). Subtiri (de la carte). Avute (de la parte).Sofisticate (din putin cate toate). Alambicate (din curiozitate). Complexate (din nedreptate).Neimpacate (din pacate). Puternice (din credinta). Senine (de la ochi). Fragile (de la glezne). Vulnerabile (de la sani). Soptite (de la buze). Supuse (de la genunchi). Plutitoare (de la par).Salbatice (de la natura). Fabuloase (pline de dor si dorinta). Icoane (pentru copiii lor). Femeile(ca un joc de cuvinte si de viata). Femeile...............
Caroline:
Nu sunt de acord. As modifica tot. De exemplu: geloase (aproape niciodata), pofticioase (rar... numai daca li se pune pata, dar si atunci... sa te tii), etc. Eu cred ca Tuca asta n-a avut sansa sa cunoasca femei din Singles Camp. ;D
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 05 Iunie 2013, 15:12 ---Eu cred ca Tuca asta n-a avut sansa sa cunoasca femei din Singles Camp. ;D
--- Terminare citat ---
:applause: :applause: :applause: :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă