Aici se discuta > Subiecte generale

Fotografia? Nu doar un hobby!

<< < (4/11) > >>

come undone:
Interesant şi util topic!  :thumbup: Şi pe mine mă pasionează fotografia de foarte mulţi ani, cu toate că nu deţin o cameră foto. Motivul este simplu: pentru că îmi plac tare mult fotografiile adevărate, am preferat să nu achiziţionez un aparat foto compact şi să strâng banuţii pentru "the real deal", un DSLR semi-profi (nu mă încumet totuşi la cele profi... încă :))

Aşadar, dintre cei pasionaţi de aici, este cineva care are şi cont pe Flickr? Mi-ar plăcea să (vă) descopăr prin intermediul fotografiilor voastre :)

wonderland:
Bine ai venit în lumea virtuală a forumului Singles Camp, de unde, cu ușurință poți păși în lumea reală. :flori:
Probabil sunt și persoane cu cont pe flickr, dar ai și posibilitatea de a descoperi  în real pasionații de fotografie, știi?

Poți să vezi cum, pe Art Camp, în Acțiuni curente  :)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1654.0.html

come undone:
Mulţumesc frumos, Wonderland!  :love: Într-adevăr, am vrut să merg în această vară la Maramureş şi Cheile Nerei dar din păcate nu mai sunt locuri. Iar până voi reuşi să merg într-o excursie, continui să postez online şi sper să participi la întâlnirile din Bucureşti (dacă se organizează aşa ceva în această vară  :))

wonderland:

--- Citat din: come undone din Miercuri, 03 Iulie 2013, 17:54 ---continui să postez online şi sper să participi la întâlnirile din Bucureşti (dacă se organizează aşa ceva în această vară  :))

--- Terminare citat ---

Presupun că i-ul de la particip(i) e o eroare ;).
 Întâlniri în București se organizează, din câte văd, fără să pot participa, dat fiind că sunt din Iași.
Vei putea să vezi și tu, după 50 de postări, când vei avea acces la topicul cu discuții pe zone. Așa că, postează și ...poarta Bucureștiului, se va deschide :)

come undone:
Da, era un typo  :-[ Postez postez, abia astept sa ajung la 50 de postari, dar scopul meu este sa va cunosc pe toti si sa leg prietenii frumoase aici. Si da, sa va cunosc live, intr-una din excursii :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă