Scrise de noi > Articolele noastre

"Stiri de chinuit neuronii" sau "Dilemele romanilor"

<< < (2/8) > >>

wonderland:
http://www.petitieonline.com/interesul_public_mai_presus_de_gustul_publicului

;)

CamiCamelia:
Nu-i mai bine de mine?
Acum 2 ani, in vacanta de vara, m-au innebunit copiii. Toata ziua numai desene animate (cica desene animate), cu Hannah Montana, cu Ben 10 si toate prostiile. In afara de asta, am inceput sa invat si cantaretii si melodiile aparute, pentru ca trebuia sa fie si Kiss Tv pe langa "desenele animate".  :yeah: Ce poti invata din astea? Cum sa razi de fratii tai si sa ii batjocoresti? Cum sa furi, sa fugi de acasa, sa te razbuni, sa te bati?   >:(  Sa nu mai spun de videoclipurile in care majoritatea fetelor sunt goale... Ce pot invata copiii din asta?
Asa ca am spus PAS! Am desfiintat cablul tv si gata. Asa ca am scapat si de Elodia si de Bote si de Cioaca... si de durerile de cap! :)
Mai greu cu internetul, dar asta e alta poveste...  :hammer:

admin:
Am semnat si eu acum petitia. Dar din pacate la noi lucrurile astea nu sunt luate in seama. N-au luat ei in seama rezultatul referendumului in care romanii au votat in majoritate parlament unicameral cu 300 deputati.! Sa ne amintim de rezultatul acelui referendum: marirea numarului de paraziti cu inca vreo 70...?! :(

Desi nu sunt adeptul violentei, cred pana la urma ca in tari ca Romania, nu se poate ordona, constientiza si aduce cu picioarele pe pamant clasa politica si de-alde producatorii tv a lui peste', decat cu nuiaua, ca sa nu-i spun bata. Se pare ca altfel astia chiar n-au de gand sa faca ceva pozitiv...Doar interese personale sau de grup, comerciale, de conjuctura, fara sa tina cont de efecte, de noi... :hammer:

silviu:
Anamaria Prodan vrea să nască ÎN DIRECT la TV
in direct si la o ora de varf. abia astept :yeah:

mihaela1961:
Un adevar trist, dar asta e!
Sa nu uitam ca exceptand TVR sponsorizat din buzunare noastre, restul posturilor TV sunt private, deci supravietuirea lor depinde de rating.Emisiunile acestora trebuie 'sa se muleze' pe ceea ce se cere! este o vorba:'Cerem paine si jocuri de circ'-asta in vremea Imperiului roman cand plebea ajunsese la o asa decadere incat era multumita daca primea sange(vezi gladiatorii), circ si paine. Trist, dar adevarat!
Asta vrea romanul, asta se da, asta face rating, iar cu ratingul asta se hranesc televiziunile!
Pacat de copiii care nu au posibilitatea de a alege! Suntem inoculati sistematic cu telenovele, manelisti, fufe care in afara de un trup si ala 'modelat', nu au ce arata!
Oameni buni, daca apare Plesu la Tv, scade ratingul!Cine se uita la Plesu?(am dat un oarecare ex la nimereala). Ma refer la majoritatea emisiunilor tip tabloid, pentru ca din fericire mai sunt si emisiuni bune!
Si atunci nu ma condamnati ca stau cu nasul in Facebook unde am lista mea de interese vizand anumite site-uri, articole, etc!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă